Hogy vannak nyitva a boltok ma, húsvét hétfő alkalmából Angliában? 1

Húsvét hétfő a legtöbb ember számára ajándék, ugyanis egy kis extra szabadidőnk van, mivel nem kell dolgozni és kicsit azt csinálhatunk, ami csak jó esik.

Hogy vannak nyitva a boltok ma, húsvét hétfő alkalmából Angliában? 3

Lustálkodhatunk, együtt lehetünk szeretteinkkel, elvezhetjük a jó időt a kertben vagy épp kimozdulhatunk, de tölthetjük az egész napot a Netflix előtt is, kinek mihez van ilyenkor kedve. De, ha netán vásárolni szeretnénk, mert csak, vagy mert üres a hűtő, nem árt képben lenni, hogy vannak ma nyitva a boltok.

Nyitva vannak-e az üzletek húsvét hétfőn?

Sok szupermarket és üzlet nyitva lesz ma, mert ellentétben húsvét vasárnapjával, ahol a kereskedési törvények előírják, hogy az üzletek egy bizonyos méret fölött aznap zárva tartsanak, erre a munkaszüneti napra nem vonatkoznak ilyen törvények. Előfordulhat azonban, hogy az üzletek eltérő nyitvatartási időben működnek, hogy az alkalmazottak korábban befejezhessék vagy később kezdhessék el a munkát.

Néhány fontosabb, nagyobb üzlet és bevásárlólánc nyitvatartása a mai napon:

  • Sainsburys – a legtöbb nagyobb üzlet 8:00-20:00 között tart nyitva, a legtöbb Sainsbury’s Local a szokásos módon tart nyitva. Ellenőrizd a helyi üzlet nyitvatartási idejét az interneten
  • Tesco – a nagyobb üzletek és a Tesco Metrók 8-20 óráig, a Tesco Expressz üzletek a megszokott nyitvatartás szerint tartanak nyitva. Ellenőrizd a helyi üzlet nyitvatartási idejét az interneten
  • Asda – Húsvét hétfőn az üzletek eltérő nyitvatartással nyitnak, a legtöbb reggel 7 és 20 óra között lesz nyitva. Ellenőrizd a helyi üzlet nyitvatartási idejét online
  • Waitrose – az üzleteik 9-18 óráig lesznek nyitva. Ellenőrizd a helyi üzletek nyitvatartási idejét az interneten
  • Aldi – az üzleteik 8-20 óráig tartanak nyitva. Weboldalukon az is szerepel, hogy az üzletek fél órával korábban nyitnak ki a veszélyeztetett és idős vásárlók számára.
  • Lidl – az M25-ösön kívüli üzletek 8-21 óráig tartanak nyitva; Az M25-ön belüli üzletek a megszokott módon lesznek nyitva. Ellenőrizd a helyi üzlet nyitvatartási idejét az interneten.

 

  • A Marks and Spencer – M&S üzletei húsvét hétfőn többnyire a megszokott módon működnek, a Food Halls a teljes méretű üzletekkel megegyező menetrend szerint működik. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb M&S 9 és 20 óra között tart nyitva. Ellenőrizd a helyi üzlet nyitvatartási idejét az interneten.
  • Next – Az üzletek 9 és 21 óra között tarthatnak nyitva, de ellenőrizd a helyi nyitvatartási időt az interneten
  • Primark – A Primark általában hétfőnként 8:00 és 22:00 között tart nyitva, de online ellenőrizheted, hogy a legközelebbi üzletük nyitvatartási ideje eltér-e ezen a munkaszüneti napon.

Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után