Az ismert gyorsétterem lánc zseniális újítással próbálja bővíteni rajongói táborát, ugyanis egy új szolgáltatás keretein belül házhoz is szállítanak ki megrendeléseket pár brit városban.

bk

A szolgáltatás egyelőre teszt fázisban van, és jelenleg Romford, Truro, Hornchurch, Skegness, Hull, Northampton, Hayes, és Gants Hill területén érhető el.

A gyorsételek kedvelői méltán ujjonganak a hír hallatán, hiszen mostmár otthonukból sem kötelező kimozdulni, hogy kedvenc ízeiket élvezhessék reggel, délben vagy este. Sajnos első körben még csak pár városban tesztelik a szolgáltatást, és London nincs köztük. A brit főváros valószínűleg túl sokba kerülne, ha a teszt kudarcot vall, viszont, ha beválik, bizonyára ott is rövid időn belül bevezetésre kerül.

Burger-King-delivers

A Burger King új weboldala, amin már házhoz is kérhetjük a rendelést, nemrég kezdte meg működését.

A szendvicsek, saláták, köretek és italok teljes választéka elérhető, sőt speciális, új akciók is.

A gyorsétterem lánc ezen húzása sokak szerint a JustEat-hez hasonló, online terjedő gyorsétel kiszállítókra való reakciója.

A hír futótűzként terjed a közösségi oldalakon. Reméljük, a McDonadl’s sem marad ki a buliból. Persze, aki egészségesen akar élni, az most azonnal felejtse el ezt a hírt, örökre!

Ha máskor is szeretnél friss, angliai magyaroknak szóló híreket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”185″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/burger-king-launches-uk-home-5189112?ICID=FB_mirror_main