Egy a negyvenes éveiben járó férfit előbb egy vasrúddal vertek meg, majd szexuális tevékenységre kényszerítettek, miközben az elkövetők mindent videóra vettek London keleti részén.

East_Ham_station

A rendőrség elmondása szerint a brutális bűncselekmény késő éjjel történt és az East Ham metró állomás mellett kezdődött. Az elkövetők először csak cigarettát akartak kérni az áldozattól, mire az közölte, hogy nincs neki.

Ezt követően a két elkövető többször is megütötte a férfit, majd elvették értéktárgyait, és mivel bankkártyát is találtak nála, a rémülten álló szemtanúk szeme láttára egy közeli ATM automatához rángatták. A dolgok akkor fordultak csak igazán rosszra, mikor a férfi nem tudott pénzt levenni a számlájáról.

Az elkövető két mediterrán megjelenésű férfi, akik nagyjából 20-22 évesek lehettek, egy közeli parkba vonszolták az áldozatot, ahol egy vasrúddal ütlegelték tovább. És szexuális tevékenységre kényszerítették.

A rendőrséget akkor értesítették, amikor egy arra járó halotta, hogy a férfi segítségért kiabál. A gyanúsítottak elmenekültek a helyszínről a rendőrök megérkezése előtt.

Az eset január 31-én, szombaton történt este 11 óra környékén. Mindkét elkövető sötét hajú volt és az egyik fekete csuklyát viselt, a másikon pedig fehér szemüveg volt.

„Ez egy különösen kegyetlen bűncselekmény volt, ahol az elkövetők egyszerűen fittyet hánytak az arra járókra és a helyi lakókra is. A rendőrség mindenkit, aki a helyszínen tartózkodott a bűntett ideje alatt, megkér, hogy bármilyen információval rendelkezik, lépjen velünk kapcsolatba a 020 8217 7451 számon!” – nyilatkozta  Monir Nainia nyomozó.

Ha máskor is szeretnél friss, angliai magyaroknak szóló híreket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”185″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/crime/man-dragged-through-east-london-street-before-being-beaten-with-metal-pole-and-made-to-perform-sex-act-10054119.html