Havi 500 font ez a szoba Angliában, de se nem ihatsz se nem „rosszalkodhatsz” benne 1

Kiadóvá vált a „világ legszigorúbb főbérlőjének” az egyik bérleménye. Többen azért jellemezték így a landlordot, mert a bérlőknek a kiadó szobában tilos alkoholt fogyasztania és szexelnie is.

Havi 500 font ez a szoba Angliában, de se nem ihatsz se nem „rosszalkodhatsz” benne 3

A Northumberland területén Cramlingtonban található franciaágyas szoba havi 500 fontért bérelhető ki, de a bérlők figyelmét felhívták arra, hogy „tilos a lakásban az alkoholfogyasztás”, és „nem éjszakázhat ott senki” a szobában.

A házat CCTV kamerával is ellátták, ami a ház bejáratánál van felszerelve, ami a tulajdonos szerint „biztonsági okok miatt” került felhelyezésre.

Az egyik kommentelő a következőket írta a hirdetést látva: „Ez kell legyen a világ legszigorúbb landlordja. Havi 500 font, de nem engedhetek be semmilyen piát vagy vendéget.”

„A no overnight guest rész tulajdonképp csak szebben kifejezve, hogy nem szexelhetsz. Ha már ennyit kifizetsz, akkor hadd éld már úgy az életed, ahogy szeretnéd… Mi köze van hozzá?!”

Havi 500 font ez a szoba Angliában, de se nem ihatsz se nem „rosszalkodhatsz” benne 4

A SpareRoom oldalán szereplő szoba ára minden számlát tartalmaz, és elvileg egy új építésű ingatlanban található. A ház teljesen felszerelt konyhával van ellátva, és nappali tagozatos hallgatók és dolgozó felnőttek számára szeretné kiadni a főbérlő.

A SpareRoom szóvivője ezt mondta a hirdetés kapcsán: „Ezt a szobát egy háztulajdonos hirdette meg, aki konkrétan abban az ingatlanban lakik, így természetesen az ő döntése, hogy mit szabad és mit nem.”

„Az ilyen feltételek nem ritkák azokban a kiadó szobákban, amik valakinek a saját otthonában találhatók, de nyilvánvalóan az lenne ilyenkor a helyes, ha a hirdető részletesebben elmagyarázná, miért vannak ezek a szabályok, mert ez segít a leendő albérlőnek eldönteni, hogy ez a megfelelő hely számára, vagy sem. Például, ha azt mondja, hogy „én nem iszom alkoholt, ezért inkább egy olyan albérlőt választanék, aki szintén nem iszik”, sokkal egyértelműbbé teszi a dolgokat.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után