Hatan kórházban, miután falnak csapódott egy busz Londonban 1

Hat embert szállítottak kórházba, miután szerda délután falnak ütközött egy 174-es busz Kelet-Londonban.

Hatan kórházban, miután falnak csapódott egy busz Londonban 3

A Fővárosi Rendőrség azt közölte, hogy 13 óra 55 perckor értesítették őket arról, hogy egy busz falnak hajtott a romfordi Main Road-on. A rendőrök és a Londoni Mentőszolgálat (LAS) egyaránt a helyszínen volt rövid időn belül,  és összesen 15 embert kellett a helyszínen ellátniuk a balesetet követően.

„Öt beteget kórházba szállítottunk a történteket követően, és egy további beteg pedig a saját lábán ment be a legközelebbi kórházba. A fennmaradó kilenc sérültet a helyszínen látták el, és vizsgálták meg és ezt követően őket hazaengedték.” – nyilatkozta a mentőszolgálat szóvivője.

Hatan kórházban, miután falnak csapódott egy busz Londonban 4

A met Police jelentése szerint egyik sérült sérülése sem életveszélyes. Gary Jennings (56), a dagenhami származású mérnök a Standardnak azt mondta, hogy a Main Road-on dolgozott épp, amikor „igazán hangos” zajt hallott, „amely úgy hangzott, mintha egy megrakott teherautó haladt volna át egy fekvőrendőrön nagy sebességgel”.

A férfi Kiment megnézni mi történt, és azt mondta, hogy „mindenhol rengeteg port és téglát látott”. Mr. Jennings lesegítette a sérült utasokat, köztük egy tolószékben ülő férfit is a buszról, amely elmondása szerint beágyazódott a falba.

„A tolószékes személy a buszon kiesett a tolószékéből, ezért lesegítettem őt és aztán még néhány másik embert is.”

A busz egy fát is kidöntött, és félő volt, hogy valaki beszorult alá. Jennings azt mondta, hogy iskolások és nyugdíjasok is utaztak a buszon a baleset idején, és kb. harmadannyian utaztak rajta, mint amennyien elférnek rajta.

Hatan kórházban, miután falnak csapódott egy busz Londonban 5

„A buszsofőr még a kabinjában volt. Eszméleténél volt, de vér és üvegszilánkok voltak mindenhol. Egy másik személy próbálta ellátni a sebeit. Volt egy nő is, akinek pedig a szája szakadt fel az ütközés következtében. A legtöbb ember viszont szerencsére ép bőrrel megúszta. Sokan azért közvetlenül a történtek után úgy sétálgattak a busz körül fel alá, mint valami zombis filmben. Többen először fel se fogták mi történt, látszott hogy kisebb sokk hatása alatt voltak.”

A rendőrség arra kért mindenkit, aki látta az esetet, hogy vegye fel a hatóságokkal a kapcsolatot és segítsen összerakni, hogy mi is történt pontosan az ütközés előtti pillanatokban.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után