Hatalmasat trollkodott és a szívbajt hozta a Gatwick repülőtéren leszálló utasokra egy srác Angliában 1

Mindenki készüljön fel arra, hogy a szívbaj fog rájönni leszállásnál, amikor a Gatwick repülőtérhez közeledik a járata.

Hatalmasat trollkodott és a szívbajt hozta a Gatwick repülőtéren leszálló utasokra egy srác Angliában 3

A helyzet ugyanis az, hogy egy 60 méteres „Welcome to Luton” felirat látható Gatwickhez közeledvén pont ott, ahol a repcsik elhaladnak. Luton, London egy másik repülőtere, ami mindössze majdhogynem 100 km-re van Lutontól délre.

Abbey Desmond az egyik utas azok közül, akiket sikerült megviccelni azt mondta, hogy „teljesen pánikba esett”, amikor meglátta a betűket egy mezőben ami fölött a gép épp elhaladt, körülbelül 90 másodperccel a leszállás előtt.

Egy másik nő teljesen megdermedt a rémülettől, mivel az futott át a fején, hogy Gatwickben hagyta az autóját, és ehelyett teljesen máshol van.

A Max Fosh nevű YouTube-er azóta már beismerte, hogy ő volt a „bosszantó tréfamester” a gonosz kis tréfa mögött. A BBC Three Counties Radio Justin Dealey show nevű műsorában bocsánatot kért, ha „valakit ezzel a tréfával komolyan megijesztett”.

Hatalmasat trollkodott és a szívbajt hozta a Gatwick repülőtéren leszálló utasokra egy srác Angliában 4

„Az én feladatom, hogy videókat készítsek, és a videóim arról szólnak, hogy hülyeségeket csinálok, amivel mosolyt csalok az emberek arcára, de csak hülyéskedek, és örülök, hogy ez vicc végül jól sült el.” – mondta.

Max elárulta, hogy bekopogtatott a Heathrow és Gatwick melletti lakónegyedekben jó néhány lakóhoz, mire egy házaspár felajánlott neki egy 80 méter hosszú földterületet, amit ők semmire nem használtak.

A 14 hatalmas betű felhelyezése nem kevesebb, mint 4000 fontjába került, mivel olyan anyagból készítették őket, ami tartós, és nem tesznek benne kárt a szélsőséges időjárási körülmények sem. Szerencsére a Gatwickre érkező utasok (közül a legtöbben) látták a tábla vicces oldalát is, amely összesen hat hétig lesz majd látható.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után