Hatalmas tűz ütött ki Londonban Elephant and Castle Station mellett 1

Hatalmas tűz ütött ki a brit fővárosban Elephant and Castle állomás közelében. Drámai fotók árasztották el a közösségi médiát, ahogy az eset elkezdett kibontakozni hétfőn 13.45 körül.

Hatalmas tűz ütött ki Londonban Elephant and Castle Station mellett 3

Hatalmas füstfelhő terült szét a városrész fölött az incidens következtében. Tíz tűzoltóautó és nem kevesebb, mint 100 tűzoltó volt kint a helyszínen, hogy megfékezze a hatalmas lángnyelveket.

Hatalmas tűz ütött ki Londonban Elephant and Castle Station mellett 4

Eddig összesen hat sérültről lehet tudni, akiket a londoni mentőszolgálat személyzete a helyszínen ellátott. Többek közt hat személyautó és egy telefonfülke is a lángok martalékává vált, erősítette meg a London Fire Brigade.

Hatalmas tűz ütött ki Londonban Elephant and Castle Station mellett 5

Az egyik arra járó gyalogos által készített videóban látni lehet, ahogy a lángnyelvek valósággal kirobbannak az állomás oldalán.

Hatalmas tűz ütött ki Londonban Elephant and Castle Station mellett 6

A londoni tűzoltóság arra szólította fel a londoniakat, hogy kerüljék el a környéket, amíg a tüzet sikeresen meg nem fékezik és a veszély el nem múlik.

Hatalmas tűz ütött ki Londonban Elephant and Castle Station mellett 7

Az Elephant and Castle-nél elhaladó metróvonalak jelenleg nem üzemelnek, a környéken járó buszok pedig alternatív útvonalakon közlekednek. A tűzesetnek egyelőre nem tudni hogy van-e halálos áldozata, erről még nem adtak ki hivatalos közleményt, de legalább hat embert el kellett látniuk a mentősöknek.

A MET Police egyik szóvivője a következőket mondta az Evening Standard-nek: „Körülbelül 13: 47-kor hívták a rendőröket a helyszínre, az Elephant Road-hoz a tűz miatt. A rendőrök és a londoni mentőszolgálat a helyszínen támogatja a londoni tűzoltóságot. Jelentős útlezárások vannak érvényben, és a lakosságnak ajánlott kerülni a környéket. Az állomást már kiürítették, és a lakossági evakuálások is zajlanak. Ebben a korai szakaszban az esetről úgy gondoljuk, hogy nem terrorcselekmény.”        Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után