Hatalmas tűz ütött ki London mellett Slough területén egy buszpályaudvaron 1

Hatalmas tűz pusztította el egy buszpályaudvar egyes részeit Slough területén a brit főváros közvetlen közelében.

Hatalmas tűz ütött ki London mellett Slough területén egy buszpályaudvaron 3

A drámai fotókon a tűzoltók is láthatók amint a hatalmas lángokkal küzdenek a kora reggeli órákban. Az egyik képen egy leégett busz váza is látszik mindössze néhány lépésnyire a buszpályaudvar bejáratától.

Hatalmas tűz ütött ki London mellett Slough területén egy buszpályaudvaron 4

A hatóságók arra kérték a környékbeli embereket, hogy mindenképp kerüljék el a környéket, és a forgalmat a súlyos tűzeset miatt ma reggel egy időre más utakra terelték át. A tűzoltók valamikor hajnali 2 óra körül értek ki a város buszpályaudvarához, miután egy bejelentés érkezett, amely szerint az egyik busz kigyulladt a helyszínen.

A lángok ezután nem sokkal átterjedtek a közeli infrastruktúrára és a pályaudvar egy jelentős része ennek következtében a lángok martalékává vált.

A Thames Valley Police Twitter-üzenetében ez olvasható az incidens kapcsán: „Kordonok kerültek kihelyezésre és útlezárások vannak érvényben, a lakosságnak azt tanácsoljuk, hogy mindenképp kerüljék a környéket. Előre is köszönjük az ebben nyújtott segítséget mindenkinek.”

Hatalmas tűz ütött ki London mellett Slough területén egy buszpályaudvaron 5

A Berkshire-i Tűzoltó- és Mentőszolgálat munkatársai a Thames Valley Police egységeivel együtt dolgoznak a folyamatban lévő incidens megoldásán. A BerkshireLive szerint az A4 Wellington Street Slough-ban mindkét irányban le van zárva, valamint a közeli B416 Stoke Road is.

Hatalmas tűz ütött ki London mellett Slough területén egy buszpályaudvaron 6

A tűz pontos okát és előzményeit egyelőre nem hozták nyilvánosságra. A helyi rendőrség rövidesebben további részleteket közöl majd a tűzeset kapcsán…       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után