Hatalmas tűz ütött ki London belvárosában az egyik toronyházban 1

Sűrű fekete füst volt látható London belvárosa felett, amikor hatalmas tűz ütött ki egy toronyház felső emeleteinek egyikén. A felvételeken hatalmas lángok csapnak ki a Crawford Building egyik felső emeletéből a Whitechapel High Streeten.

Hatalmas tűz ütött ki London belvárosában az egyik toronyházban 3

Egyelőre nem tudni, mi okozta a tüzet, és azt sem, hogy nem sérült-e meg valaki az épületben tartózkodók közül. A tűz egy összesen 21 emelet magas, 207 lakást és irodát tartalmazó háztömbben keletkezett.

Hatalmas tűz ütött ki London belvárosában az egyik toronyházban 4

Legalább 33-an telefonáltak a mentőknek és a tűzoltóságnak az Aldgate-i incidens kapcsán, és a szemtanúk megdöbbenve nézték, ahogy közel 20 emelet magasságból zuhannak a földre hatalmas üvegpanelek.

Feltételezések szerint a tűz nem sokkal délután 4 óra előtt keletkezhetett. Az értesülések szerint 16:50 körülre mindenkit sikeresen evakuáltak az épületből.

Hatalmas tűz ütött ki London belvárosában az egyik toronyházban 5

Az épület alsó szintjein irodák találhatók, a felső szinteken, ahol a tűz keletkezett, pedig lakóingatlanok vannak.

Hatalmas tűz ütött ki London belvárosában az egyik toronyházban 6

Több mint 125 tűzoltó és 20 tűzoltóautó sietett a helyszínre a lángok megfékezésére, és a londoni tűzoltóság arra kérte az embereket, hogy maradjanak távol a területtől.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után