Hatalmas tűz ütött ki Kelet-Londonban egy utcai fesztivál mellett 1

Hatalmas füstoszlop emelkedett a magasba, miután tűz ütött ki Kelet-Londonban, mindössze néhány méterre egy forgalmas utcai fesztivál helyszínétől.

Hatalmas tűz ütött ki Kelet-Londonban egy utcai fesztivál mellett 3

A Woodgrange Roadon, Forest Gate területén található egyik tömbház és közvetlen környéke vastag füstfelhőbe burkolózott, majd hatalmas lángok csaptak fel, miután egyelőre ismeretlen okból egy igen nagy tűz keletkezett, melynek következtében az egész környéket evakuálni kellett.

Az incidens helyszíne körül pedig rendőrségi kordonokat helyeztek el, amíg az oltás zajlik. Ráadásul pont egy évente megrendezésre kerülő, családokkal és gyerekekkel teli utcai fesztivál zajlik a tűz keletkezési helyének közvetlen közelében.

Shehnaz Umer szemtanú ezt mondta az Independentnek a tűz kapcsán: „Amikor megláttam a nagy füstöt, azonnal tudtam, hogy valami nagy baj van. Egy percen belül láthatóvá váltak a lángok. Ahogy a kocsival továbbhajtottam, és belenéztem a visszapillantó tükrömbe, az égbolt másodperceken belül megtelt fekete füsttel.”

A Forest Gate Fesztivál egyik árusa azt mondta, hogy „sűrű fekete füst árasztott el mindent a környéken”.

Hatalmas tűz ütött ki Kelet-Londonban egy utcai fesztivál mellett 4

A lány a következőt mondta a történtekről: „Elég megdöbbentő látvány volt és minden olyan hirtelen történt, egyszer csak már mindenhol a sűrű fekete füst gomolygott, mindeközben pedig a zene csak úgy harsogott a fesztivál területén.”

„Néhány szomszédos stand tulajdonosai attól tartottak, hogy ez hatással lehet a fesztiválra, de szerencsére nem. Remélem, hogy nem sérült meg senki.”

További részleteket a helyszínre kiérkező rendőrök és tűzoltók még nem árultak el. Egyelőre személyi sérülésről nem érkezett hír.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után