Hatalmas tömegkarambol Angliában az A1-esen: többen meghaltak 1

Egyelőre nem tudni pontosan hány halálos áldozata van a csütörtök este történt súlyos balesetnek, amelyben két kamion és több személyautó is összetört Anglia északi részén az A1-esen.

Hatalmas tömegkarambol Angliában az A1-esen: többen meghaltak 3

Az egyik tehergépjármű a szalagkorlátnak ütközött, felborult és ki is gyulladt az A1-es Durham melletti szakaszán. Ezt követően egy másik kamion és több személyautó is egymásba hajtott.

A közvetlenül a baleset után készült felvételeken több ember is látható a helyszínen, ahogy próbálnak segíteni a bajba jutottakon, mielőtt a mentősök és a rendőrök a helyszínre érkeztek volna. A rendőrség sajnos megerősítette, hogy a balesetnek számos halálos áldozata is volt, de még nem mondták meg, hogy hányan veszítették életüket.

Hatalmas tömegkarambol Angliában az A1-esen: többen meghaltak 4

A Bowburn és Caville közötti útszakaszt több órára lezárták, míg a mentés és a törmelék illetve a roncsok eltávolítása zajlott. A mentőszolgálat arra is figyelmeztetett, hogy más segélyhívásokra lassabban fognak tudni reagálni egy ideig, ugyanis nagyon sok egységet irányítottak a baleset helyszínére.

A helyi légimentőket is a helyszínre rendelték, hogy segítsenek a sérültek elszállításában.

Hatalmas tömegkarambol Angliában az A1-esen: többen meghaltak 5

A fedélzeti kamerával ellátott járművek sofőrjeit megkérték, hogy a felvételeket adják át, hátha abból többet meg lehet tudni arról, mi is történt pontosan.

A rendőrség szóvivője elmondta: „Számos egységünk jelenleg is a baleset helyszínén van az A1-es úton. Az eset ma 18 óra 20 perckor történt Bowburnnél az út északi irányba tartó oldalán. A balesetben több jármű is összeütközött, köztük két teherautó, amelyek közül az egyik az ütközés következtében kigyulladt. Sajnos úgy tűnik, hogy halálos áldozatai is vannak a karambolnak.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után