Hatalmas pókot videóztak le egy bontatlan áruházi salátás zacskóban 1

Aki fél, vagy undorodik a pókoktól, az ezután háromszor is le fog ellenőrizni minden csomagolt élelmiszert.

spider

Nemrég látott napvilágot ugyanis a videó, amin egy ijesztően nagyméretű pók látható egy még bontatlan salátás tasakban, ami láthatóan egy előre csomagolt áruházi termék lehet. A szőrös nyolclábú a videofelvétel alapján ráadásul egy mérgező fajta vadászpók, ami ennél akár 2-3-szor nagyobbra is meg tud nőni.

A rövid videofelvételt twitteren és youtube-on alig pár nap alatt már több millióan látták. A felvételen hallatszik, ahogy anya és lánya beszélget a salátában talált „szörny” fölött. A felvett anyagot ráadásul azonnal kiposztolták a salátát áruló Woolworths, zöldség és gyülölcs áruház közösségi oldalára is.

https://www.youtube.com/watch?v=peKxHXDLhww

Itt találjátok cikkünket, hogy Nagy-Britanniában hogyan tarthatjuk távol a pókokat otthonunktól, ugyanis sajnos itt is igen sok van belőlük.

A videón látható vadászpók akár 28 cm-re is megnőhet, amibe még belegondolni is rossz, pláne, hogy a leggyorsabb pókok egyike. Szerencsére azonban Ausztráliában honos, így a szigetországban nagyon kis eséllyel fog szembe jönni velünk az utcán, vagy a boltban.

A videó posztolását követően azonnal visszahívták az összes hasonló zacskós salátát az összes Woolworths áruház polcairól, és teljes ellenőrzést rendeltek el. Az ausztrál élelmiszerlánc üzletében készült felvétel láttán lehet, hogy nem sok salátát fognak eladni a következő hetekben, bár az is igaz, hogy Ausztráliában hatalmas rovarok vannak, így a lakosság mentálisan edzett ilyen téren.

„Nagyon komolyan vesszük az ilyesfajta incidenseket. Utána fogunk járni, hogyan történhetett ez.” – nyilatkozta az áruházlánc szóvivője.    Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára 

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után