Hatalmas poén, vagy felháborító és tiszteletlen - fél Anglia ezen a videón csámcsog 1

Egy londoni temetkezési vállalat dolgozóit rengeteg kritika érte, miután megosztottak egy videót, amelyen az látható, ahogy alaposan ráijesztenek az egyik kollégájukra. A felvétel igen nagy vitát váltott ki a közösségi felületeken annak kapcsán, hogy az csak egy jó vicc, egy kis fekete humor, vagy elfogadhatatlan és mérhetetlenül tiszteletlen viselkedés a cég dolgozóitól.

Hatalmas poén, vagy felháborító és tiszteletlen - fél Anglia ezen a videón csámcsog 3

A felvételen a T Cribb & Sons temetkezési vállalat munkatársai láthatók a kelet-londoni Becktonban, egy helyiségben, ahol holttestek vannak tárolva hullazsákokban. A közeli asztalon elhelyezett rejtett kamera segítségével rögzítették a történéseket már a kollégájuk megérkezése előttől kezdve.

A „csínytevés áldozata” ezt követően az egyik táska felé sétál majd fölé hajol, mit sem sejtve, feltételezve, hogy abban egy holttest található. Eközben egy kollégája kicipzározza a hullazsákot, amiből abban a pillanatban, egy életre kelő zombi módjára, hangos ordítás kíséretében ül fel egy harmadik pasas.

Mondani sem kell, hogy az „áldozat” üvöltve a rémülettől ugrik hátra és fogja menekülőre, hangos káromkodások közepette… mindeközben  a kollégái, akik közösen tervelték ki a az egészet, halálra röhögik magukat rajta.

A jelenet láttán igen nagy vita alakult ki az interneten, a közösségi oldalakon, hogy szabad-e ilyet csinálni, vagy sem, illetve hogy mennyire tiszteletlenség az elhunytak családjaival szemben pl. egy ilyen poént videóra venni, aztán még meg is osztani a közösségi médiában.

A T Cribb & Sons weboldalán az áll, hogy a cég „páratlan hírnevet szerzett a tökéletességre törekvés és a dolgozók elkötelezettsége kapcsán a munkájuk iránt”, és az alkalmazottak „mindent megtesznek, hogy a lehető legnagyobb mértékben tiszteletben tartsák az elhunytak utolsó kívánságait”.

John Harris, a T Cribbs & Sons egyik vezetője megerősítette, hogy „több alkalmazottat is” kirúgtak a videó miatt. Azt mondta: „Ez egy vicc, aminek soha nem lett volna szabad megtörténnie vagy nyilvánosság elé kerülnie. Nem találok szavakat. Ez egy családi vállalkozás, és 50 éve vagyok benne. Mindazt a kemény munkát, amit ezalatt végeztem, egyetlen ilyen ostobaság tönkretette. Teljesen letaglóztak a történtek.”

„Akárhogy is nézzük, az történt, hogy páran úgy döntöttek, jól megszívatnak valakit. Sajnos nem tudom annyiban hagyni és elnézni ezt az egészet. Ha nem osztották volna meg a videót, akkor még néhány figyelmeztetéssel el lehetett volna intézni a dolgot, de így most több tapasztalt munkatársnak kell, hogy búcsút intsek. Egyikük ráadásul már 25 éve dolgozott velem. Az érintettek nagyon jó szakemberek, és tudom, hogy ez furcsán hangzik azok után, ha látod a videót. Manapság sajnos nem lehet ilyesmit csinálni. Szeretnék őszintén bocsánatot kérni mindazoktól, akiket ez a felvétel megbántott.” – mondta a tulaj.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után