Hatalmas patkányt filmeztek le Angliában, egy Primark kirakatában rohangálva 1

Az egyik londoni Primark áruház kirakatában levideózták, amint egy igen méretes patkány fel-alá rohangál, mintha ő lenne a fizetett fellépő, bár nem valószínű hogy a kedvéért többen akartak volna bemenni az üzletbe.

ratweb

A sokakat sokkoló felvételen az látható, amint a hatalmasra nőtt rágcsáló ide oda cikázik az ablakban, Karácsony napján késő este, és „riogatja” a népet. Rengeteg arra sétálgató járókelő levideózta, és fotózta az állatot de természetesen csak az üveg másik oldaláról, ahol biztonságban érezhették magukat.

ratweb3

Az eset az üzletlánc Bexleyheath-i áruházában történt. A patkány egyébként a videó és a járókelők elmondásának tanúsága szerint sem tűnt úgy, mint aki zavarban lenne a fura felállás következtében. Egy ponton még a hátsó lábaira is állt, és úgy tűnt pózol egy kicsit az odagyúlt embereknek.

A mostanra internetes celebbé vált állatot a 28 éves Martin Peaple videózta le elsőként, amikor kiment cigizni a haverokkal folytatott karácsonyi italozás után. Ki is rakott az állatról egy videót szinte azonnal a közösségi médiára, „patkány szökésben a Bexleyheath-i Primarkban” címmel.

https://www.youtube.com/watch?v=gS4QdWqD-Ms

„Kicsit ijesztő látvány volt, meg kell hagyni. Hallottam, hogy beszélnek róla többen is, de nem hittem el. Aztán amikor kimentem cigizni, láttam, hogy ott mászkál a kirakatban. Nem egy olyan látvány, amire számítana az ember egy kirakatban, pláne nem Karácsonykor.”

Persze a neten egyből mindenki elkezdte sajnálni meg poénkodni. Ilyen kommentek születtek, hogy: „Szegényke, biztos nagyon meg lehet ijedve”, „De cuki, biztos csak a melegben akar maradni”, „Lehet, hogy csak késő esti műszakon bent maradt, mert a többiek már hazamentek ünnepelni.”

A Primark szóvivője azt nyilatkozta, hogy kihívták a rágcsáló írtókat és a probléma mostanra megoldódott.       Forrás: standard   Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után