Hatalmas madárpókot találtak a banánok közt elbújva a londoni kórházban 1

Egy madárpók, vagy másnéven tarantula rémítette halálra az egyik londoni kórház alkalmazottait, akik gyanútlanul pakolászták a frissen érkezett banánszállítmányt.

1

Az észak-londoni, Camdenben lévő Royal Free Hospital nevű kórház konyhásai mit sem sejtve pakolgatták a friss árut, amikor előkerült a hatalmas pók.

A potyautas nyolclábú közel 8,000 km-t utazott Costa Rica-ból, míg végül a londoni kórházban kikötött. (Elég hosszú út egy ijesztésért) Az állat az óriáspókok családjába tartozik, a madárpókok ugyanis még a teljes tenyerünknél nagyobbra is megnőhetnek.  A most talált állat sem volt kicsi, ugyanis csaknem 12 centis volt a lábait kiterpesztve.

Nem csoda, hogy ekkora pók láttán az ott dolgozók igencsak berezeltek. Azonban megölni nem akarták (vagy nem merték) az élőlényt, így egy állat szakértőt hívtak ki, hogy fogja el a méretes példányt.

2

„Azt hiszem eléggé földbe gyökerezhetett a lábuk, amikor meglátták ezt a méretes pókot a banánok közt megbújva. Semmi kétségem a felől, hogy az itt dolgozók edzettek, és hozzá vannak szokva a gusztustalan dolgokhoz és a drámához, de az ilyen nyolclábú dráma azért mégis csak más.” – mondta Anthony viccesen, miután megszabadította a kórházat a „rémtől”.

A pók, mint később kiderült, egy „tiger rump tarantula” tigris tarantula, ami arról kapta a nevét, hogy a potrohának a mintázata nagyon hasonlít a tigrisek bundájának mintájához. A pókot azt követően a Harmsworth-i állatkórházba vitték megvizsgálni.

Az állatot akár meg is lehet szerezni, vagyis örökbe is lehet fogadni, de cask olyannak adják oda, aki ért a pókokhoz, és tudja, hogyan kell velük bánni. Akit érdekel az állat az hívja a 01273 554218 számot.

Ha pedig te is utálod a pókokat, és szeretnél velük minél kevesebbszer találkozni, akkor itt találod egy korábbi cikkünket, amiben leírjuk, milyen módszerekkel tudod őket távoltartani.       Forrás: standard Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után