Hatalmas fordulat, előkerült egy férfi, aki azt állítja, hogy Károly király eltitkolt gyermeke, és perre akarja vinni az ügyet! 1

Bár manapság egyre jobban beleláthatunk a brit királyi család életébe, mégsem fogjuk tudni, hogyan élnek valójában a leírhatatlanul gazdag és tekintélyes család tagjai. Emiatt mindig képesen meglepetést okozni az őket követőknek. A királyi családról rengeteg olyan sztori került már elő, amiről magunk se tudjuk eldönteni elhiggyük-e vagy sem, amit azonban ez a férfi állít, az mindent megváltoztathat.

Hatalmas fordulat, előkerült egy férfi, aki azt állítja, hogy Károly király eltitkolt gyermeke, és perre akarja vinni az ügyet! 3

Az ausztráliai Queenslandben élő Simon Dorante-Day azt állítja, ő Károly király eltitkolt harmadik fia. A férfi azt állítja, hogy születése után egy az angol királyi palotában dolgozó házaspár fogadta őt örökbe, akik később elmondták neki, hogy valódi apja az akkori Károly herceg, aki házassága miatt nem vállalhatja fel őt.

Az köztudott, hogy Károly a férfi születése környékén, a 60-as évek végén, valóban házasságon kívüli kapcsolatban volt a későbbi királynéval, Kamillával, amely Simon szerint azt jelentette, hogy a születendő gyermeküket – azaz őt – nem vállalhatják fel nyilvánosan.

A férfi hiába írt rengeteg levelet a királyi családnak, nem foglalkoztak vele, így legújabb terve az, hogy bírósági úton fogja apasági tesztre kényszeríti az angol királyt, ez egyelőre azonban még nem történt meg. Simon azt is kifogásolja, hogy őt kihagyták az öröklési rendből, ezen azonban változtatni kíván, amint be tudja bizonyítani igazát. Azt, hogy a férfi története mennyire valós, mindenki döntse el maga.

Hatalmas fordulat, előkerült egy férfi, aki azt állítja, hogy Károly király eltitkolt gyermeke, és perre akarja vinni az ügyet! 4

Akárhogyan is, a férfi nemrég leült a 7NEWS-zal, hogy megosszon néhány új hírt a királyi apasági ügyével kapcsolatban. Röviden, az új fejlemény az, hogy Dorante-Day megvitatta az apasági ügy jogszerűségét több vezető jogi személyiséggel, hogy eljárást indítana III. Károly király ellen.

“Volt egy megbeszélés egy bíró, köztem és egy ügyvéd között Károly jogi helyzetét illetően, és arról, hogy az uralkodót a törvény védi-e, vagy a törvények felett áll” – mondta Dorante-Day a hírportálnak.

„És erre az volt a válasz, hogy nem – azt mondták nekem, hogy semmi jelét nem látják, hogy ez lenne a tényállás. Másodszor pedig Camilla és családja viszont egészen biztosan nem áll a törvények felett. Tehát ez a kérdés ezzel el is dőlt.” – tette hozzá.

Az 56 éves férfi hozzátette, hogy ügye nem omlott össze és nem lassult le annak ellenére, hogy Károly uralkodóvá lépett elő.

„Számomra teljesen mindegy, hogy az előttem lévő hegy férfi vagy nőnemű. Számomra teljesen mindegy, milyen magas ez a hegy. A lényeg, hogy megmásszam azt a hegyet, és kiderüljön az igazság. Mert ez itt a lényeg, erről szól ez az egész! Az igazságról.” – mondta Dorante-Day.

Az év elején állítólag Dorante-Day már írt egy levelet II. Erzsébet királynőnek, amelyben arra kérte, hogy bátorítsa fiát a DNS-teszten való részvételre. A levélre azonban eddig nem érkezett válasz…  De annak ellenére, hogy azt állítja, hogy ő az Egyesült Királyság trónjának örököse, Dorante-Day azt mondta, hogy nem “holmi címet keres” sem pedig pénzt. Több 2021-es jelentés szerint is a queenslandi férfi „egyszerűen csak egy fickó, aki a biológiai szüleit keresi”.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után