Hatalmas csőtörés Dél-Londonban: egész utcákat árasztott el a víz 1

Lewisham lakóinak azt tanácsolták szombat este, hogy kerüljék el a város központját, miután egy víznyelő áradás miatt felnyílt, és egy kisebb városrészt teljesen elárasztott. Az eset a Lee High Roadon történt. A környező utakat gyorsan ellepte a víz.

cynmopnxcaa7-iw

A rendőrség elmondása szerint ez egy elég komoly szituáció volt, és kordonnal kellett elzárni az utakat, mialatt a legénység a probléma megoldásán dolgozik. Felállítottak egy átmeneti menedéket a Bonfield Roadon azoknak az embereknek, akiknek el kellett hagyniuk az otthonaikat az áradás miatt.

lewisham-flood2

A felvételeken és fotókon jól látszik, hogy egy mentőautó és buszok próbáltak áthajtani a vízen, mielőtt még az utat mindkét irányban lezárták. Az incidens szombaton történt, és még a vasárnap délelőtti órákban is 18 különböző buszjáratnak kellett alternatív útvonalakon közlekednie.

https://www.youtube.com/watch?v=1HVrhudY6Gc

A közösségi oldalakon megosztott fotók pedig egy buszt mutatnak, amely a vízben ragadt, miután a kerekei a víznyelőbe estek.

cynmoplxuaandki

A Londoni Tűzoltóság megjelent a helyszínen, hogy kimentse az utasokat a buszból. A Lidl élelmiszer áruházat dicsérettel illette a rendőrség, ugyanis, élelmiszert adott a turistáknak és a gyerekeknek, akik az árvízben ragadtak.

A Lewisham Central Police a következőket írta: „Nagy köszönet a @LidlUK-nek, amiért élelmiszert adtak 100 turistának (köztük 30 gyereknek), akik az eset eredményeként a Lee High Roadon ragadtak!”

Többen kiírták a közösségi oldalukra, hogy az áradás miatt maradjanak távol a bevásárló utcától és Lee High Roadtól Lewishamben. A megosztott képeken látszik, hogy az üres bevásárló utca több cm magas víz alatt áll, amely egyre csak bugyog fel az út szélén lévő csatornákból.

arviz-london

A Lewishami rendőrség közzétette, hogy „jelentős eset került bejelentésre; egy víznyelő megnyílt a Lee High Roadon és a terület komoly áradás alatt áll. Az utak le vannak zárva. Kerüljék el a környéket.” A Thames Water megerősítette, hogy a víz csőtörés miatt szivárog, és hogy a csapata már a helyszínen van, hogy helyrehozzák a problémát.    HuNglia Facebook csoport Forrás: standard  Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után