Hatalmas balhé az EB döntő előtt és után Londonban: 49 letartóztatott és 19 rendőr sérült meg 1

A rendőrség összesen 49 embert tartóztatott le Londonban a vasárnapi EB döntő után, a kialakult tömegverekedések közepette.

Hatalmas balhé az EB döntő előtt és után Londonban: 49 letartóztatott és 19 rendőr sérült meg 3

Összesen az eddigi értesülések szerint tizenkilenc rendőr sérült meg a Wembley stadion előtt és London központjában kialakult verekedések és egyéb erőszakos események során.

Hatalmas balhé az EB döntő előtt és után Londonban: 49 letartóztatott és 19 rendőr sérült meg 4

Az egyik videofelvételen az is látható, amint szurkolók egy nagyobb csoportja jegy nélkül próbált bejutni a stadionba, összeverekedve az ott dolgozó alkalmazottakkal.

A rohamrendőrségnek kellett rendet teremtenie a stadionon kívül, amikor a szurkolók kiözönlöttek a meccset követően, néhányan palackokat dobáltak és olaszellenes szlogeneket skandáltak, miután Anglia büntetőkkel elveszítette a döntőt.

Hatalmas balhé az EB döntő előtt és után Londonban: 49 letartóztatott és 19 rendőr sérült meg 5

A Trafalgar téren ugyanolyan feszült volt a hangulat, mint a stadionnál, amikor a szurkolók a vereséget követően káromkodva, üvegeket hajigálva és kukákat borogatva indultak meg hazafelé.

Hatalmas balhé az EB döntő előtt és után Londonban: 49 letartóztatott és 19 rendőr sérült meg 6

A Fővárosi Rendőrség közölte, hogy nagyjából hajnal 2-ig folyamatosan „volt mit csinálniuk”, ugyanis nagyon sok volt a balhezó, ittas szurkoló. Összesen 49 embert tartóztattak le, és eközben sajnos a rendörök közül is megsérültek 19-en.

Hatalmas balhé az EB döntő előtt és után Londonban: 49 letartóztatott és 19 rendőr sérült meg 7

A szurkolók már a meccs előtt a stadion mellett összeverekedtek egymással, és összeverődtek a rendőrökkel és az ott dolgozókkal is. Egy nagyobb csoportnak jegy nélkül is sikerült mindenkin keresztülverekedve magukat bejutni az épületbe.

Hatalmas balhé az EB döntő előtt és után Londonban: 49 letartóztatott és 19 rendőr sérült meg 8

A meccset megelőzően a Fan Zone-be is megpróbáltak csoportosan bejutni jegy nélkül, és King’s Cross station-t is evakuálni kellett a délutáni órák folyamán, mivel az angol szurkolók ott is vállalhatatlanul viselkedtek…   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után