After extremely wet weather all night in London a major flood is seen here shutting part of the A20 in & out of London in the centre of Lewisham outside Lewisham Rail Station. Police & Fire Brigade was on the scene trying to sort out the issue but several cars were stuck in the flood water & required assistants. 11 May 2016. Please byline: Weir/Vantagenews.com

A zuhogó eső miatt eláradtak Lewisham utcái. Tegnap reggel, a nagy esőzés utakat árasztott el és teljesen leállította a DLR járatokat.

After extremely wet weather all night in London a major flood is seen here shutting part of the A20 in & out of London in the centre of Lewisham outside Lewisham Rail Station. Police & Fire Brigade was on the scene trying to sort out the issue but several cars were stuck in the flood water & required assistants.   11 May 2016. Please byline: Weir/Vantagenews.com

Drámai fotók tanúskodnak a Lewishamben történt óriási változásról, amit a súlyos esőzésnek köszönhetünk, amely két napig sújtotta a fővárost. A Lewisham állomás mellett lévő Loamit Vale teljesen elmerült a felhőszakadás után.

A @TfLTrafficNews oldal képekben mutatta meg, hogyan festett a környék az esőzés után és figyelmeztette az utazókat, hogy a Lewisham-i körforgalom mindkét részéről járhatatlan az út, és hogy nem éri meg megpróbálni áthajtani az áradáson.

lewishamflood1105a

Chris Hall, az egyik járókelő a következőket tweetelte: „Olyan helyre szeretnél nyaralni menni, ahol vízi sportolhatsz? Talán, fontolóra vehetnéd Britannia új tengerparti üdülőhelyét, Lewishamben.”

Az utat sikerült újra megnyitni még tegnap reggel 8:00-8:30 körül, a tömegközlekedési eszközök újraindultak, de előfordultak késések.

lewishamflood1105

Tara O’Brien utazó fel volt háborodva azért, amiért a Leweisham-i munkásoknak semmi fogalma nem volt arról, hogy mi is történt valójában és hogy hogyan segíthettek volna a helyzeten.

Lewishamben — amely jelentős fejlődésen megy keresztül az utóbbi időkben — egyébként, 2014-ben már volt hasonló áradás, amikor a Temze egyik mellékága, a Ravensbourne kiöntött a medréből.   Forrás: www.standard.co.uk

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára