Hatalmas akció a Ryanairnél: jegyek nyárra már 3-4 ezer forinttól 1

Most, hogy kiderült, hogy május második felétől várhatóan újra lehet majd külföldre utazni Nagy-Britanniában, az emberek tömegesen kezdtek el repülőjegyeket és nyaralásokat lefoglalni.

Hatalmas akció a Ryanairnél: jegyek nyárra már 3-4 ezer forinttól 3

Boris Johnson, a koronavírus-korlátozások enyhítésére vonatkozó ütemterve szerint legkorábban május 17-től a szállodák újra megnyílhatnak, és a külföldi utazások engedélyezettek lesznek. A Ryanair épp ezért az elsők közt hirdetett meg egy átfogó nyári akciót, amely számos országból, így Angliából és Magyarországról utazni vágyóknak is rengeteg lehetőséget kínál.

Azoknak, akik Nagy-Britanniából szeretnének utazni, a jelenlegi akció az első 20 ezer repülőjegy vásárlásra szól, és legkésőbb február 25-ig le kell foglalni az utazást, ami csütörtöki határidőt jelent. Az akciós jegyek 2021 június 1 és október 31 közötti utakra szólnak.

Hatalmas akció a Ryanairnél: jegyek nyárra már 3-4 ezer forinttól 4

Rengeteg olcsó nyári jegy van, már 10-12 fonttól lehet utazni Nagy-Britanni különböző repülőtereiről olyan célállomásokra, mint  Milan Bergamo, vagy Mallorca, de 20 font alatt találunk jegyeket olyan városokba, mint Koppenhága, Dortmund, Madrid, Bologna, Marseille, Prága, Malaga vagy épp Dublin, és még sorolhatnánk. Budapestre is vannak akciós repjegyek 28 fontos áron, de egyelőre még nem minden repülőtérről, azonban ez folyamatosan változik, érdemes újra leellenőrizni. A brit akciós jegyek listáját itt tekintheted meg.

Akik Magyarországról utaznának, azoknak a jelenlegi akció március 24-ig van érvényben, illetve a készlet erejéig. Itt az akciós jegyek március 28 és június 30 közötti repülőutakra szólnak.

Budapestről 4000 Ft-os ár alatt találunk jegyeket Göteborgba, Berlinbe, Brüsszelbe, és Londonba is. Azonban 10 ezer forint alatt tudunk utazni olyan helyekre is, mint Edinburgh, Valencia, Bristol, East Midlands, Poto, Athén, Prága, Párizs, Barcelona, Nápoly, vagy épp Róma. A magyarországi akciós jegyeket itt találod.

A Thomas Cook szóvivője a BBC-nek elmondta, hogy a brit miniszterelnök hétfői bejelentésének hatására náluk is özönlenek a foglalások olyan országokba, mint a Dominikai Köztársaság, Görögország, Ciprus és Mexikó. Az EasyJet is a repülőjegy-foglalások 337 százalékos növekedéséről számolt be. Náluk durván 630% -kal ugrott meg a foglalások száma olyan célállomásokra, mint Alicante, Malaga, Palmo, Faro és Kréta.                 Forrás

Megosztás