Halálra késeltek egy fiatal srácot fényes nappal egy forgalmas vasútállomás mellett Angliában 1

Egy 18 éves fiatal meghalt, miután súlyos sérüléseket szenvedett, amikor megkéselték egy vasútállomás közelében.

Halálra késeltek egy fiatal srácot fényes nappal egy forgalmas vasútállomás mellett Angliában 3

Három embert tartóztattak le gyilkosság elkövetésének alapos gyanújával a West Sussex területén található Crawleyban a Malthouse Roadon, hétfőn 15 óra 20 perckor. Egy 17 éves worthingi fiút és két 18 éves horshami és crawleyi fiatalt is fogva tart a rendőrség az incidens kapcsán.

Letartóztattak emellett egy 18 éves crawley-i nőt is, akit pedig az értesülések szerint azzal gyanúsítanak, hogy segített az egyik elkövetőnek. Annak ellenére, hogy a helyi lakosság tagjai és a mentők is megpróbálták megmenteni a 18 éves férfit, sajnos a sérülései annyira súlyosak voltak, hogy a helyszínen meghalt.

Halálra késeltek egy fiatal srácot fényes nappal egy forgalmas vasútállomás mellett Angliában 4

A rendőrök az eset után a National Police Air Service helikopterénak a közreműködésével alaposan átkutatták a környéket.

Halálra késeltek egy fiatal srácot fényes nappal egy forgalmas vasútállomás mellett Angliában 5

Debbie White főfelügyelő a történtek után azt nyilatkozta, hogy a férfi halálát elszigetelt eseményként kezelik, és a környéken lakókat nem fenyegeti további veszély.

Halálra késeltek egy fiatal srácot fényes nappal egy forgalmas vasútállomás mellett Angliában 6

„Ez egy meglehetősen gyorsan haladó nyomozás, és arra kérünk mindenkit, aki bármilyen információval rendelkezik az esettel kapcsolatban, hogy azonnal jelentkezzen. Elszigetelt incidensként kezeljük, így nem fenyegeti további veszély a lakosság többi tagját, azonban a környéken fokozott rendőri jelenlétre lehet számítani a környéken, amíg a vizsgálatok folytatódnak.”

„Addig is felszólítjuk a lakosságot, hogy ne bocsátkozzanak találgatásokba az incidens körülményeit illetően.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után