Egy 15 éves fiút három férfi támadott meg, és szurkált halálra London északi részén, miközben ő a barátaival biciklizett.

késelés islington hunglia

Alan Cartwright-nak hívták a fiút, akit pénteken támadtak meg Islingtonban a Copenhagen Street mellett. Az eset 19:30 körül történt.

A fiúban a támadást követően még volt annyi lélekjelenlét, hogy visszapattanjon a biciklire, és elmeneküljön a helyszínről, de a közeli Caledonian Road-nál a vérveszteségtől összeesett, és mire a mentők a helyszínre értek, már nem tudtak rajta segíteni.

Virágokkal és gyertyákkal tarkított megemlékezés volt ma, ahol a család és a barátok együtt búcsúztatták a szegény fiút.

késelés islington hunglia

Az értesülések szerint a fiú és barátai a Caledonian Road-on haladtak észak felé, amikor a három férfi szemből megközelítette őket. A rendőrség elmondása szerint a támadók, miután leszúrták Alan-t, két biciklit eltulajdonítottak a csapattól és dél felé elmenekültek a helyszínről.

London gyilkosság hunglia

A halál beálltát a helyszínre érkező mentősök állapították meg, akik már nem tudták megmenteni Alan életét.

„Az utca, ahol az eset történt rendkívül forgalmas szokott lenne a nap ezen szakában, így kérünk mindenkit, akinek bármilyen információja van a történtekkel kapcsolatban, adja a rendőrség tudtára.” – nyilatkozta Chris Jones, főnyomozó.

Ha máskor is szeretnél friss, angliai magyaroknak szóló híreket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”185″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://m.bbc.co.uk/news/uk-england-london-31672691