Gyanús kettős haláleset Londonban: ketten "zuhantak" ki a nyolcadik emeletről 1

A rendőrség vizsgál egy igen gyanús kettős halálesetet, miután egy férfi és egy nő egyelőre ismeretlen körülmények közt kiestek egy épület nyolcadik emeletéről Dél-Londonban.

Gyanús kettős haláleset Londonban: ketten "zuhantak" ki a nyolcadik emeletről 3

Renata Poncova és Tony Taylor mind a ketten 33 évesek voltak. Mindkettőjük belehalt sérüléseibe, amikor Camberwell területén a Marchwood Close-on kizuhantak egy tömbházból igen nagy magasságból, derült ki a Scotland Yard jelentéséből.

Az incidens kapcsán nyomozás kezdődött, és a rendőrség szóvivőjétől annyit már lehet tudni, hogy bizonyítékokat is találtak a nyolcadik emeleti lakásban, amik arra engednek következtetni, hogy valamiféle dulakodás lehetett a haláleseteket megelőzően. Elmondása szerint a körülmények „nagyon gyanúsak”.

A helyi rendőrség arra kérte a szomszédokat és a környéken lakókat, hogy ha láttak vagy hallottak valamit, akkor vegyék fel velük a kapcsolatot amilyen hamar csak lehet. Az is kiderült, hogy a rendőrség nem keres további személyeket, akiknek közük lehetett a két fiatal halálához.

Gyanús kettős haláleset Londonban: ketten "zuhantak" ki a nyolcadik emeletről 4

Az eset néhány nappal ezelőtt történt, pénteken. A rendőrséget este 11:44-kor riasztották, hogy valami baleset történt, amiben egy férfi és egy nő sérült súlyosan, miután kizuhantak az egyik lakótömbből. A rohammentők is hamar a helyszínre értek, azonban már semmit sem tudtak tenni Ms Poncova és Mr Taylor életének megmentése érdekében. Sajnos mindkettőjüket a helyszínen halottnak nyilvánították.

A boncolás is megerősítette, hogy a halálukat okozó sérülések az esés következtében szerzettek voltak. Amennyiben valaki hasznos információval rendelkezik az eset kapcsán, a 020 8358 0400 számon tudja elérni a hatóságokat. Hogy pontosan mi történt egyelőre nem lehet tudni, azonban Phil Coster felügyelő arra gyanakszik, hogy a két személy egymással kerülhetett összetűzésbe, amely végül az életüket követelte.                      Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás 

Megosztás