Forest & Ray – Magyar Fogorvos Londonban

Megbízható és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező magyar fogorvosainkkal immár 9. éve vagyunk jelen Londonban mint az első és bizonyos tekintetben egyetlen londoni fogászati rendelő, amely kifejezetten az itt élő magyar lakosság szolgálatára alakult. Vadonatújan felújított klinikánk London központjában, a British Múzeum közvetlen szomszédságában található. Szakképzett orvosaink és munkatársaink a hét minden napján, kora reggeltől késő estig állnak rendelkezésedre és kezelik fogászati panaszaidat. Áraink kb. 30%-kal a londoni magánfogászatok tarifái alatt vannak, így garantálva a megfizethető minőséget.

dentist-1

A Forest and Ray Ltd. 2007-ben alapította meg a Londoni Magyar Fogorvos klinikát. Azóta is az első olyan fogászati rendelő, mely kifejezetten a Londonban élő több tízezres magyar lakosságra specializálódott. A rendelő London központjában található, a British Múzeum közvetlen közelében, a Gilbert Place 8F alatt. Metróval és busszal egyaránt megközelíthető, az autósoknak parkolóház áll rendelkezésükre.

Kezelésre könnyen és gyorsan bejelentkezhetsz: telefonon, emailben, vagy a weboldalunkon, de a Facebook oldalunkon is bizalommal kereshetsz bennünket. A kezelések menetét, az eljárásokat, technikákat a paciensek anyanyelvén ismertetjük. Fennállásunk 9 éve alatt azt tapasztaltuk, hogy ez nagy biztonságérzetet nyújt pácienseinknek, valamint így mi is könnyebben alkalmazkodhatunk igényeikhez. A fogászati kezelések teljes körét lefedjük, orvosaink között minden területnek akad specialistája. Az általános fogászati kezelések mellett több fogorvosunk foglalkozik szájsebészettel és implantológiával, továbbá két fogszabályozóra szakosodott orvosunk is van.

A rendelőnkben működő fogtechnikának köszönhetően, zavartalan kommunikációt tudunk biztosítani a fogtechnikusok és az orvosok között. Ez garantálja többek között a gyors, hatékony és precíz munkafolyamatot. Fogászatunk mellett szóló érv továbbá, hogy ajtónk a hét minden napján, napi 10 órában nyitva áll a páciensek előtt, így akár reggel a munka előtt, vagy egy esti időpontban, munka után is igénybe vehetik szolgáltatásainkat.

Ügyfélszolgálatunk a nap bármely szakában elérhető, így akár már a megkeresés napján, de legkésőbb 2-3 napon belül garantáltan tudunk időpontot biztosítani. Emellett törekszünk arra, hogy pácienseinknek ne kelljen hosszú órákon át várakozniuk a sorra kerülésre. Az időpontok hosszúságát a kezelések típusához igazítjuk úgy, hogy mindeközben fogorvosainknak is elegendő idő jusson a pontos és precíz munkavégzésre.

A páciens kérésére, illetve ha komolyabb, összetettebb kezelésre kerülne a sor, a beavatkozásokat akár budapesti rendelőnkben is kivitelezzük számára. Ilyen esetben fogászatunk munkatársai készségesen segítik bármiben a pácienst magyarországi tartózkodása alatt, akár a repülőtérről a klinikáig tartó kíséret biztosítása, vagy szállás és a transzfer megszervezése. Küldetésünk az angliai magyar lakosság igényes és pénztárcabarát kiszolgálása, így a londoni magánfogászatok árainál kb. 30-40%-kal alacsonyabb áron nyújtjuk szolgáltatásainkat, minőségbeli különbségek nélkül. Fogászatunkról minden információt megtalálsz honlapunkon, melyet érdemes felkeresni, hiszen az oldalnak közösségformáló célja is van. Számos érdekes cikk, valamint a londoni élettel kapcsolatos hasznos információ olvasható rajta, csak úgy, mint naponta frissülő Facebook profilunkon.

Magyar Fogorvos Londonban

Cím: 8F Gilbert Place, Bloomsbury(British Museum) London, WC1A 2JD

Tel.: +44 (0) 20 3199 0173

E-mail: info@frdentist.co.uk

Skype: forest-ray

Web: http://magyar-fogorvos-londonban.co.uk/

Facebook: https://www.facebook.com/londonifogorvos?fref=ts