Filmbe illő rablás Londonban: furgonnal hajtottak a Louis Vuitton legnagyobb üzletébe 1

Biztonsági kamerák felvették a drámai pillanatokat, amikor egy kisteherautót használnak arra, hogy betörjék a Louis Vuitton legnagyobb londoni üzletének kirakatát.

bolt-rablas-london

A felvételek látható, ahogyan az ezüst Ford Transit egymás után többször is belehajt a Knightsbride-ban található üzlet üvegébe, ami végül teljesen összetörik. Még az is látható, hogy a tolvajok lyukakat ütnek a repedezett üvegbe, mielőtt behatolnának, és a bent található értékeket a kint várakozó motorokra pakolják. A banda ezeken menekült el a helyszínről, a kisteherautót viszont ott hagyták az utca közepén, miközben a rendőrség a helyszínre sietett.

https://www.youtube.com/watch?v=_d3VXS8wTS4

Három éven belül ez a harmadik alkalom, hogy kirabolják a Sloane téren található üzletet. A kedd hajnali fosztogatásról egy szomszédos hotelben tartózkodó vendég készített felvételeket. Samuel Gloves, aki az üzlettől néhány méterre lakik, a Standardnak azt mondta: „Egyszer csak egy nagyon hangos zajt lehetett hallani, mint amikor valami nekicsapódik valaminek. Először azt hittem, baleset történt, de aztán láttam, ahogy egy jármű éppen be akarja törni a bolt ablakát. Körülötte mopedek várakoztak, és emberek ordítoztak, a gyalogosok pedig az utca másik oldalára menekültek. Láttam, ahogy két motor a Sloane tér felé hajt el, mindegyiken két ember, a kezeikben pedig táskákkal teletömött még nagyobb táskák voltak.”

louisvuitoonramraid2501a

2014 júniusában egy banda autókat és 3 robogót használt arra, hogy betörje az üzlet kirakatát, mielőtt 70,000 font értékű táskákat és öveket loptak volna el. Az 5 elkövetőt végül 2015 januárjában összesen 25 év börtönbüntetésre ítélték. Hat hónappal később egy másik banda 50,000 font értékű árut lopott el.

A Met szóvivője azt nyilatkozta, hogy még nem került sor letartóztatásra, és az üzletből elvitt áruk értékét sem tudták még pontosan felmérni.   Forrás: Standard   Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után