Figyelem! Mától esedékes az újabb 324 GBP támogatás a megemelkedett megélhetési költségekre Nagy-Britanniában háztartások millióinak 1

Nyolcmillió alacsony jövedelmű háztartás kapja meg mától a megélhetési költségek támogatásának második részletét. A 324 GBP összeget a mai nap és november 23. között közvetlenül az emberek bankszámlájára utalják majd át.

Figyelem! Mától esedékes az újabb 324 GBP támogatás a megemelkedett megélhetési költségekre Nagy-Britanniában háztartások millióinak 3

Ez a második részlete annak a 650 GBP-s támogatásnak, amelyet azért hajtottak végre, hogy segítsék az embereket számláik kifizetésében, és 326 GBP-t már kifizettek a jogosultaknak az év első felében. Azok, akik bizonyos juttatásokban részesülnek, beleértve többek közt az Universal Creditet és a pension credit-et, jogosultak a több száz fontos segélyre.

Minden hivatalos kifizetés automatikus lesz, és nem kell további adatokat megadni annak megkapásához. A banki átutalás hivatkozása a címzett National Insurance száma lesz, amely után a „DWP COL” felirat szerepel majd.

Ahhoz, hogy jogosultak legyenek a második részletre is, azoknak az embereknek, akik az elsőt már megkapták, augusztus 26. és szeptember 25. között is igényelniük kellett és jogosultnak kell lenniük az összeg megkapásához szükséges támogatások valamelyikére.

Az alábbi támogatások valamelyikét igénylők jogosultak az újabb kifizetésre:

  • Universal Credit
  • Income-based Jobseekers Allowance
  • Income-related Employment and Support Allowance
  • Income Support
  • Working tax credit
  • Child tax credit
  • Pension credit

Mel Stride munka- és nyugdíjügyi miniszter így nyilatkozott: „Megértjük, hogy az emberek küszködnek, és ezért tettünk következetesen lépéseket annak érdekében, hogy az alacsony jövedelmű családok millióit támogassuk. Továbbra is együttérzéssel fogunk cselekedni, miközben igyekszünk okosan navigálni a kihívásokkal teli globális gazdasági körülmények között.”

Ez a támogatás a télen a megélhetési költségek válsága miatt nyújtott egyéb kormányzati támogatásokon felül igényelhető, beleértve a mintegy hatmillió fogyatékkal élőt, akiknek külön fizettek már 150 GBP rokkantsági pótlékot szintén a megélhetési költségek támogatása végett.

Mintegy nyolcmillió nyugdíjas háztartás is kap még egy extra egyszeri 300 GBP-s összeget winter fuel payment néven ebben az évben. Mindemellett a kormány további 421 millió fontot biztosít október és március között arra, hogy a kiszolgáltatott helyzetben levő embereket segítse a számláik befizetésében.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után