Figyelem! 4 napos Wizz Air sztrájk jön, ami sok angliai magyart is érinthet 1

Folytatódnak a problémák Nagy-Britanniában a légi közlekedést illetően, a Wizz Air földi személyzetének egy része ugyanis négynapos sztrájkra készül, amely komoly fennakadásokat okozhat a magyarok számára.

Figyelem! 4 napos Wizz Air sztrájk jön, ami sok angliai magyart is érinthet 3

A GH London 100 dolgozója azt tervezi, hogy szeptember 20-tól nem mennek be dolgozni a lutoni repülőtérre négy teljes napon át. Ez már olyan méretű létszámhiányhoz vezet, amelyet nehéz korlátozások nélkül kezelni.

Emiatt az utasoknak késésekre és járattörlésekre kell számítaniuk. 13-án, szerdán még egy egynapos sztrájkot terveztek, amelyet viszont az utolsó pillanatban lemondtak. Most viszont nem egy, hanem négynapos sztrájkot jelentettek be a magyar tulajdonú Wizz Air földi kiszolgálói.

A parkolóban dolgozók és a takarítók is sztrájkolni fognak. Ez kisebb probléma az utasok számára, de attól még fontos és érdemes róla tudni, hogy a repülőtéri takarító személyzet is sztrájkol a fent említett dolgozókkal egy időben.

Ez kellemetlenségeket okozhat ugyan, de semmi köze a járatok késéséhez és esetleges törléséhez. Ami a parkolóban dolgozó személyzetet illeti, bár ők nem négy, hanem csak két napra szüntetik be a munkavégzést, bajba kerülhetnek azok az utazók, akik a reptéren szeretnék hagyni autóikat. Tovább rontja a helyzetet, hogy a parkolók és a bejárat között közlekedő buszjáratok sofőrjei sem dolgoznak, ezért érdemes ezt észben tartani és tömegközlekedéssel közlekedni.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után