Fényes nappal, a járókelők szeme előtt szúrtak le egy tinédzsert Londonban az Oxford streeten 1

A londoni rendőrség nyomozást indított, miután egy fiatalt halálos kimenetelü támadás ért London híres sétálóutcáján, az Oxford streeten.

Fényes nappal, a járókelők szeme előtt szúrtak le egy tinédzsert Londonban az Oxford streeten 3

A késelés nem sokkal délután 5:30 után történt az Oxford street és a Market Place kereszteződésénél. A fiatal, tinédzser korú srácot a támadást követően a kiérkező mentők azonnal kórházba vitték, azonban durván két órával később belehalt a sérüléseibe, derült ki a Metropolitan rendőrség jelentéséből.

Az emberölés kapcsán a rendőrség nem sokkal később le is tartóztatott három személyt, akiknek feltehetően valamilyen formában közük lehetett a késes támadáshoz. A mindig forgalmas sétálóutcán békésen vásárló emberek sokasága nézte végig döbbenten a szörnyű eseménysort.

A Scotland Yard nyilatkozatában ez áll: „Augusztus 8-án, szombaton 17.38-kor hívták a rendõrséget, hogy bejelentést tegyenek a Market Place és az Oxford street sarkán elkövetett támadásról. A kiérkező járőrök egy fiatal férfit találtak a helyszínen, akinek egy szúrt sebe volt. A fiatalt a londoni mentőszolgálat vitte egy london belvárosában levő kórházba, ahol 7:33-kor halottnak nyilvánították. A közeli hozzátartozókat már tájékoztattuk. Még várunk a hivatalos azonosításra.”

Fényes nappal, a járókelők szeme előtt szúrtak le egy tinédzsert Londonban az Oxford streeten 4

Ez 24 órán belül a harmadik késelés volt a brit főváros utcáin. Nem sokkal korábban ugyanis egy 29 éves férfit késeltek meg Shoreditch-nél, egy harmadik, szintén a húszas éveiben járó személyt pedig Seven Sisters-nél, London északi felén.

A brit statisztikai hivatal legfrissebb adatai, amik igen elszomorítóak, azt mutatják, hogy az elmúlt 12 hónapban 46265 késes támadás történt Anglia és Wales területén összesen, ami minden idők legmagasabb értéke. Ez a szám a megelőző év adataihoz képest 6%-kal magasabb, ami sajnos részben annak köszönhető, hogy Londonban 7%-kal nőtt az ilyen jellegű incidensek száma.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után