Felrobbant egy ház Angliában, Durham területén – 1 személy súlyosan megsérült 1

Egy férfi súlyosan megsérült, amikor egy hatalmas robbanás darabokra szakított egy lakóingatlant egy angliai városban.

Felrobbant egy ház Angliában, Durham területén – 1 személy súlyosan megsérült 3

A sürgősségi segélyszolgálatokat a Durham területén lévő Willingtonban található Coronation Terrace-hoz riasztották körülbelül 01:30 magasságában. A durhami rendőrség tájékoztatása szerint a közelben lakókat arra kérték, hogy “elővigyázatosságból” hagyják el otthonaikat, az érintett ingatlan közvetlen környezetét pedig lezárták.

A sérült férfit a Newcastle-i Royal Victoria Infirmary (RVI) kórházba szállították további ellátásra. A rendőrség azt tanácsolta az embereknek, hogy kerüljék el az incidens környékét, ha csak tehetik.

Felrobbant egy ház Angliában, Durham területén – 1 személy súlyosan megsérült 4

“Kordont állítottak fel az ingatlan körül, amíg a mentők dolgoznak a helyszínen” – nyilatkozta a rendőrség szóvivője. A lakók döbbenten nyilatkoztak a robbanás után, amely szinte teljesen elpusztította a házat. Az egyik szomszéd, Hannah Wright azt mondta, hogy ő “egy hatalmas robbanásra” ébredt.

“A ház konkrétan eltűnt. Egyszerűen borzasztó. Ki kellett hoznunk a gyerekeket is, ugye, mert szivárgott a gáz.” – mondta a BBC-nek.

Felrobbant egy ház Angliában, Durham területén – 1 személy súlyosan megsérült 5

A Durham megyei és a Darlingtoni Tűzoltó- és Mentőszolgálat közölte, hogy az incidens kapcsán vizsgálatot indítanak, hogy fény derüljön rá, mi vezetett a robbanáshoz.

Felrobbant egy ház Angliában, Durham területén – 1 személy súlyosan megsérült 6

Chris Williams a Darlingtoni Tűzoltó- és Mentőszolgálattól ezt nyilatkozta: “Egységeink a mai napon a helyszínen maradnak a Durham Constabulary, a Durham Megyei Önkormányzat és a Northern Gas Networks munkatársaival együtt, hogy felmérjék a károkat és biztosítsák a helyszínt.”

A tűzoltóság azóta megerősítette, hogy a lakókat visszaengedik házaikba, de egy darabig még nincs gáz- és áramellátás.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után