Egy házaspár holttestére bukkantak abban a házban, ami felrobbant Derbyshire területén. A nő esetében a rendőrség gyilkosság ügyében indított nyomozást.

Derbyshire-Fire

Rejtélyes robbanás történt Riddings városában, Angliában, melyben két személy, akik férj és feleség voltak, életét vesztette. A ház a robbanás során félig megsemmisült, a tűzben pedig szinte teljesen kiégett. A tűzoltók eleinte behatolni sem tudtak, mert félő volt, hogy további robbanás következhet be.

Az elhunyt házaspár a helyi rendőrség elmondása alapján Simon és Shelley Saxton-Cooper. A pár rokonait értesítették a tragédiáról, azonban hivatalosan a személyazonosságuk nem lett megerősítve. A robbanás a vasárnap reggeli órákban történt, valamikor 7:30 körül. A szomszédok egyöntetűen úgy írták le a jelenséget, mint egy fülsiketítő dörrenés.

1467091536

A tűzoltók szóvivője elmondta, hogy kiérkezésükkor az épületet félig összeomlott állapotban, lángba borulva találták. A szomszédokat természetesen azonnal kimenekítették a környező házakból. A robbanás pontos oka egyelőre nem tisztázott, de a gázszivárgás nincs kizárva.

_85668234_hi029201742

„Olyan volt, mintha villám csapott volna bele a házba. Az ablakhoz rohantam, és csak annyit láttam, hogy a ház lángol, és mindenfelé törmelék repked. Nem hittem a szememnek. Mindenki kiabált, hogy: kifelé, kifelé! É meg csak megfogtam a gyereket és rohantunk, mert féltünk, hogy a mi házunk is lángra kap. Nagyon ijesztő volt.” – mesélte az egyik szomszédban lakó anyuka.

Van azonban egy csavar is a történetben, ugyanis a nyomozás során kiderült, hogy a 45 éves Shelley Saxton-Cooper-t már a robbanás előtt megsebesítették. A rendőrség egyelőre csak ennyit árult el, és hogy ebből kifolyólag gyilkosság ügyében indítottak újabb nyomozást. A gyilkossági szakértők továbbra is a helyszínen dolgozva próbálják kideríteni a robbanás és a nő sebesülésének körülményeit.

Itt csatlakozhatsz a HuNglia Facebook csoportjához, ami már 10,000 fős.

Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, amivel egyből eléred oldalunkat.

Itt tekintheted meg a HuNglia kupon akcióit.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.bbc.co.uk/news/uk-34317901