Fél Anglia ezt a férfit keresi: újabb holttest került elő, már a harmadik 1

A kettős gyilkossággal gyanúsított Anthony Russellre vadászó nyomozók hada újabb holttestet talált és úgy vélik, hogy a harmadik eset is az ő nevéhez köthető.

Fél Anglia ezt a férfit keresi: újabb holttest került elő, már a harmadik 3

A nyugat-midlandi rendőrség nemrégiben közölte, hogy jelenleg azt próbálják kideríteni, hogy a Leamington közelében felfedezett újabb holttestet valamilyen módon összekapcsolható-e a 38 éves Russellrel, akit eddig az 58 éves Julie Williams és fia, David Williams (32) meggyilkolásával gyanúsítanak.

A közelmúltban eltűnt warwickshire-i nőt kereső rendőrök csütörtök dél körül találták meg az újabb holttestet Newbold Comynnál, Leamington közelében. A helyi rendőrség szóvivője ennek kapcsán azt nyilatkozta, hogy “olyan információkkal rendelkeznek, amelyek arra utalnak, hogy Russell összefüggésbe hozható a most megtalált harmadik halott személlyel is”.

A rendőrség elmondása szerint Russell, akinek nincs állandó lakcíme, de Coventryhez, valamint Warwickshire-hez is kapcsolható, „rendkívül veszélyes”.

Fél Anglia ezt a férfit keresi: újabb holttest került elő, már a harmadik 4

„Nem tudom elégszer hangsúlyozni, mennyire fontos nekünk, hogy megtaláljuk és letartóztassuk Russellt, és ehhez szükségünk van a lakosság segítségére is. Aki esetleg tudja, hol van, vagy látja valahol, ne közelítse meg, hanem azonnal hívja a 999-et. Annyit már tudunk róla, hogy korábban már élt hajléktalanként is, továbbá, hogy rendszeres drogfogyasztó. A nyomozás még a korai szakaszában van, de a jelek arra utalnak, hogy Russell összefüggésbe hozható a ma Leamington közelében talált nő halálával.” – nyilatkozta Jayne Meir a rendőrfőkapitány asszisztense.

Mr. Williams holttestét, akit utoljára október 20-án láttak és szombat este jelentették be az eltűnését, hétfőn 23 óra 30 perc körül találták meg a Coventry Riley Square környékén lévő egyik lakásban. Az ő holttestét azután találták meg, hogy édesanyját vasárnap valamivel 23 óra előtt, a szintén Riley téri lakásán találták meg holtan.

Az áldozatok boncolására még nem került sor, hogy kiderítsék a haláluk pontos okát – közölte a nyugat-midlandi rendőrség. Egyelőre nem derült ki, hogy milyen indíték állhat a gyilkosságok hátterében, azonban a rendőrség szerint jó esély van rá, hogy a férfi újabb erőszakos bűncselekményeket fog elkövetni a közeljövőben.   Forrás

Megosztás