Fejbe lőttek egy 11 éves kisfiút Angliában, amikor átmászott egy kerítésen a focilabdájáért 1

Egy 11 éves fiút fejbe lőttek Angliában, amikor átmászott egy ház kerítésén, hogy kihozzon a kertből egy focilabdát.

Fejbe lőttek egy 11 éves kisfiút Angliában, amikor átmászott egy kerítésen a focilabdájáért 3

Az áldozat a barátaival játszott épp a lancashire-i Leylandben, egy ház hátsó kertjében hétfő este, amikor a labda véletlenül túl messzire repült és egy másik ház udvarán landolt. Amikor a fiú felmászott a kerítésre, hogy bejusson a ház kertjébe, hogy visszaszerezze a labdát, fejbe találta egy fém lövedék.

A lancashire-i rendőrség szóvivője azt nyilatkozta, hogy minden valószínűség szerint egy légfegyverből, légpuskából vagy légpisztolyból lőhették ki. A gyermek a lövés következtében koponyatörést szenvedett, és az Alder Hey kórházba szállították át, ahol meg is kellett műteni.

Det Con Paul Brown, a South CID munkatársa a következőket mondta az incidens kapcsán: „Ebben az incidensben egy fiatal fiú súlyos sérüléseket szenvedett, és szerencsésnek mondhatja magát, hogy nem sérült meg még ennél is komolyabban, és hogy egyáltalán túlélte.”

Fejbe lőttek egy 11 éves kisfiút Angliában, amikor átmászott egy kerítésen a focilabdájáért 4

“Számos vizsgálatot folytatunk, hogy megpróbáljuk azonosítani a támadásért felelős személyt vagy személyeket, és felkérek mindenkit, aki látta a történteket, a környéken lakik és rendelkezik bármilyen műszerfalkamerával vagy ajtócsengőre szerelt kamerával, vagy akinek bármilyen információja van, amely segítheti a nyomozást, az mielőbb lépjen velünk kapcsolatba.”

“Biztos vagyok benne, hogy valaki a helyi közösségből tudja, hogy ki a felelős azért, ami ezzel a fiatal fiúval történt, és arra szeretném kérni ezt a személyt vagy személyeket, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot és beszéljenek velünk.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után