Ezt találta a Waitroseban vásárolt banánon egy anyuka Angliában: pókok százai másztak belőle elő 1

Egy anyuka egy furcsa „hólyagot” fedezett fel egy Waitroseban vásárolt banánon, amiről aztán kiderült, hogy az apró pókok százainak a fészke.

Ezt találta a Waitroseban vásárolt banánon egy anyuka Angliában: pókok százai másztak belőle elő 3

Az edinburghi Michelle múlt hétfőn vásárolta a műanyag fóliába csomagolt gyümölcscsomagot a helyi szupermarketben. Amikor megkátta a fura képződményt, odahívta a férjét, Martint, aki gyorsan odasietett, hogy együtt alaposabban megvizsgálják a banánon lévő dudort.

Martin ezután elkezdte bökdösni egy villával a mosogatóban, amelynak következtében több száz kis pók mászott elő belőle. Michelle azt mondta az Edinburgh Live-nak, hogy attól fél, hogy a pókok brazil vándorpókok voltak.

Ezt találta a Waitroseban vásárolt banánon egy anyuka Angliában: pókok százai másztak belőle elő 4

„Amikor megnéztem az interneten, hogy megtudjam, mik lehetnek ezek, csomó ijesztő rémtörténetet találtam” – mondta. „Nem vagyok biztos benne, hogy ezek emberre veszélyesek voltak-e vagy sem, de egyelőre elment a kedvem a banánvásárlástól. Utána azt álmodtam, hogy az anya pók is a csomagban volt és megszökött. Utána mindenhol viszketett a bőröm, allergiás reakcióm lett.”

“Annyira örülök, hogy kivettem a banánt a csomagolásból, ha benne hagytam volna, és a fiam másnap kinyitotta volna, nincs kétségem afelől, hogy azok a pókok kikeltek volna és mindenhova elmásztak volna – amibe még belegondolni is borzalmas.”

Amikor a pár felfedezte a pókokat, Michelle felhívta az ügyfélszolgálatot, és azt mondta, hogy a fiatalember nagyon udvarias volt vel, de még ő sem hallott ilyen esetről. Ezután kidobta a gyümölcsöt, és domestost és forró vizet öntött a mosogatóba, hogy megölje a pókokat. Azt mondta, most egy darabig nem fog banánt vásárolni, és a Waitroseba se nagyon van kedve bemenni.

A Waitrose szóvivője azt mondta: “Sajnálattal értesültünk erről az esetről, és sürgősen felvesszük a kapcsolatot a beszállítónkkal, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy ez többé nem fordul elő.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után