Ezt figyeld! Ingyenes csomagszállítás a Hunparcel-nél 1

Ők megcsinálták, bevállalták és működik! A szerencsén alapuló játékuk nem rég indult amivel ingyenes szállítást lehet nyerni Anglia és Magyarország között.

Mindössze egy pörgetésre van szükségünk és máris kidobja a gép a nyereményt.

Ezt figyeld! Ingyenes csomagszállítás a Hunparcel-nél 3

 HP: “Régóta tervezünk valami igazán megfogó és mégis humánus dolgot amivel játékosan lehet kedvezményt vagy ingyenes szállítást nyerni. Talán pár héttel ezelőtt az egyik ismerősömmel beszélgettünk és mondta, hogy ők is használnak időnként szerencsekereket amit az ügyfelek nagyon szeretnek. Gondoltam miért ne lehetne nálunk is egy. Kezdtem gondolkodni és összeállt a rendszer. “

Ezt figyeld! Ingyenes csomagszállítás a Hunparcel-nél 4

Egy egyszerű email lista feliratkozással lehet igénybe venni a játékot amivel Ingyenes szállítást lehet nyerni vagy kisebb nagyobb összegeket is. Egészen 500Ft -tól 3000Ft -ig. Egy user egyszer pörgethet egy adott 24 órában.

A kedvezmény azonnal jóváíródik a szállítási összegből ha továbbmegy a rendelési adatok megadásához. Erre 2 órája van, hogy beváltsa. A kedvezmények illetve ingyenes szállítás mind a csomagszállításra mind a költöztetésre is vonatkoznak, tehát szinte a szolgáltatásuk felénél igénybe vehető.

A játék nemrég Június 20-án debütált a cég honlapján: https://www.hunparcel.com/ és visszavonásig de legalább 30 napig folyamatosan elérhető. A játékban bárki részt vehet aki elmúlt 18 éves és Anglia – Magyarország között szeretné a szolgáltatásunkat igénybe venni, ami minden héten elérhető már 2008-óta. Mennyiségtől és súlytól függetlenül a kedvezmény jóváíródik.

Ezt figyeld! Ingyenes csomagszállítás a Hunparcel-nél 5

Ingyenes szállítás megnyerése esetén a maximalizált összeg (£150 ami 120kg súlyra és maximum 1m3 mennyiségre vonatkozik). Tehát ha valakinek a szállítási ára a súly és mennyiség alapján £200 lenne, akkor csak £50-ot kell fizetnie.

Mindenkinek kellemes játékot és sok szerencsét kívánunk. Ha csomagküldésen gondolkozik a két ország között, akkor mindenképpen érdemes pörgetni egyet.

  • Hunparcel Group
  • info@hunparcel.com | www.hunparcel.com
  • Uk:  020 3384 3317  | Hu: 06 1 445 4606

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után