Ez történt Londonban, amikor az egyik gyorsétteremben ingyen ételt akartak osztani 1

Rengeteg kép és videofelvétel is készült arról az incidensről, ami alig pár napja történt London keleti felén, amikor az egyik gyorsétteremlánc egyik üzletében az elbeszélések alapján ingyen ételt akartak osztani az embereknek.

Ez történt Londonban, amikor az egyik gyorsétteremben ingyen ételt akartak osztani 3

Az egyik Subway szendvicsezőben a pénteki nap folyamán igen nagy csetepaté alakult ki, amikor is az ingyen kaja hallatán egy „csorda” fiatal gyűlt össze a hely előtt, és akik már fizikailag nem fértek be a helyre, azok annyira felháborodtak, hogy először ordibálni kezdtek, majd dulakodás és rongálás lett a vége a dolognak.

A szemtanúk elbeszélése alapján az összegyűlt kisebb tömeg, miután elkezdtek balhézni az üzlet alkalmazottaival, végül sikeresen be is jutottak a helyre, bár ezek után ingyen étel már nem biztos, hogy járt nekik.

A videón először csak az látszik, hogy a feszengő tömegben egyre többen idegesen kiabálnak. Odabent is hatalmas tömeg van a képeken, és egy lány is látható, aki feláll a pultra. Ezt követően a Subway egyik alkalmazottja, akire nem igazán hallgatnak a fiatalok, csak mindenáron be szeretnének jutni, felkap egy poroltót, és azzal próbálja elijeszteni a fiatalok hordáját.

Az alkalmazott, mivel önmagában az, hogy felkapta a poroltót nem igazán volt tiszteletet parancsoló, kénytelen használni is azt. A tömegbe fúj vele, ami egy rövid időre elijeszti a hordát, azonban ahogy az ilyenkor lenni szokott, ez csak olaj a tűzre. Válaszul ugyanis a fiatalok egy a frissen felmosott padlóra figyelmeztető bójával behajítják az egyik ablakot.

Természetesen azt hatalmas üdvrivalgás követi. A közösségi oldalakon a helyszínen jelen levő szemtanúk elmondása alapján azért gyűlt össze nagyobb tömeg, mert a hely a szigorú szabályzat szerint kidobásra ítélt (de amúgy még ehető csak rendszerint már kihűlt) ételeket ingyen kezdte osztogatni, ahelyett, hogy a kukába hajigálták volna.

https://www.youtube.com/watch?v=la5zx1WNoBE

A helyi rendőrség egyik szóvivője azt nyilatkozta az incidenst követően, hogy a helyszínen senkit nem tartóztattak le, de vizsgálatot indítottak, hogy kiderítsék mi is történt pontosan.       Forrás

Megosztás