Észak-Londonban is megnyit az étterem, ahol a pincérek szándékosan bunkó parasztok veled 1

Az ügyfelek sértegetéséről híres étteremcsoport megnyitja első londoni étteremmel kombinált szállodáját, amely “a szobaszerviz teljes hiányát” ígéri a kedves látogatók számára.

Észak-Londonban is megnyit az étterem, ahol a pincérek szándékosan bunkó parasztok veled 3

A hamburgereiről és a szándékosan durva, beszólogatós személyzetéről ismert Karen’s Diner együttműködik a barneti Hadley Hotellel, hogy március 10-én megnyithassa első étkezéssel is egybeköthető éjszakai élményét. A szállodában megnyílik a Karen’s Diner újabb étterme, és emellett 12 szobát is rajtuk keresztül lehet majd bérelni, hogy a vendégek hasonlóan „kedves” bánásmódban részesüljenek az étkezést követően a szobaszerviz használatakor is.

Észak-Londonban is megnyit az étterem, ahol a pincérek szándékosan bunkó parasztok veled 4

“Bizonyára nem mi leszünk a legcukibb vendéglátók” – mondta a The Caterernek Paul Levin, aki a Karen’s működését felügyeli az Egyesült Királyságban, Írországban és Európában.  „Amit az étteremben megtapasztalhattak, na annál nem leszünk egy fokkal sem kedvesebbek a hotelszobáknál sem.”

A Karen’s interaktív színházi élményként emlegeti magát, és az internetes mémre épül, amely a Karen nevet egy antagonisztikus vásárlói viselkedéssel köti össze, aki rendszerint azt is követeli, hogy „beszélni akar a menedzserrel”.

A Karen’s Diner vendégei számíthatnak arra, sőt inkább fogalmazzunk úgy, hogy jó esély van rá, hogy nem ússzák meg anélkül, hogy kinevetik és sértegethetik őket az étterem alkalmazottai minden adódó alkalommal.

Észak-Londonban is megnyit az étterem, ahol a pincérek szándékosan bunkó parasztok veled 5

A márkát és vele az étteremláncot 2021-ben indította útjára Sydneyben, Ausztráliában a Viral Ventures Global tematikus rendezvényekkel foglalkozó vállalkozás, és tavaly már több éttermük is megnyílt Sheffieldben, Manchesterben és Birminghamben. Londonban a Hadley Hotel folytatja majd a saját “normál” működését a Karen’s mellett.

“Egyáltalán nem fogunk beleszólni, mit hogy csinálnak, mert csak tönkretennénk” – mondta Levin. “[A szálloda] lelkes, mert egy éjszakánként 199 GBP-os Karen-csomagot is kínálnak majd egy két fős szobáért, és a földszinten pedig ott lesz az étterem, ahol a vendégek bármikor megkaphatják majd a nekik járó minőségi kiszolgálást.”

Észak-Londonban is megnyit az étterem, ahol a pincérek szándékosan bunkó parasztok veled 6

Hozzátette, hogy a Karen’s egy “teljesen más élményt” is kínál majd reggelire, ahol a személyzet “rendkívül udvarias” lesz.

A Karen’s gyors terjeszkedésre készül az Egyesült Királyságban, és február 17-én nyitott éttermeket Newportban, Walesben és április 14-én pedig a londoni Islingtonban. Levin elmondta, hogy a csoport örömmel vizsgálja a különböző lehetőségeket a Karen’s országszerte történő terjeszkedésére vonatkozólag.

Hozzátette: “A karenológiát használva egy kicsit úgy mondanám, lesz*rjuk. Mindent, ami vonz minket, és úgy érezzük, izgalmas élmény lehet a közvélemény számára, legyen az jó vagy szörnyű, megnézzük, megvizsgáljuk. Nálunk arra a rövid időre az ember mindent elfejelt, amikor egy Karen’sben van, kivéve persze a küzdelmet a túlélésért.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után