Erre a látványra ébredt egy nő Angliában a délutáni alvásból: egy 1 méteres kígyó mászott befelé az ablakán 1

Egy essexi nő egy békés hétvégi szunyókálásból arra ébredt, hogy egy három láb hosszú kígyó próbál bejutni a hálószobája ablakába. A rémült hölgy azonnal kirohant a szobájából, és becsukta az ajtót, majd az RSPCA-t hívta segítségért, hogy megszabaduljon a nem kívánt látogatótól.

Erre a látványra ébredt egy nő Angliában a délutáni alvásból: egy 1 méteres kígyó mászott befelé az ablakán 3

A hímnemű állat, akit később nem mérgező kukorica kígyóként azonosítottak, október 8-án, szombaton próbált meg bejutni a Basildon területén található Hereford Walk-on lévő ingatlanba feltehetően azért, mert bent jobb idő volt, mint kint. Mindez azok után történt, hogy alig pár hónapja egy a becslések szerint közel 18 láb hosszú piton rémítette halálra a környékbelieket Southampton közelében augusztusban.

Ezúttal a sokkal kisebb hüllő sikeresen el is bújt, mire megérkezett a segítség – és attól félt a lakás tulajdonosa, hogy a kígyó az ágyneműjébe rejtőzött el. Az RSPCA egy újonc dolgozója, aki csak egy hónappal korábban kezdte el az állatok mentését, kapta azt a nagyszerű feladatot, hogy találja meg és hozza ki onnan a félelmetes lényt.

„Nem mindennap ébredsz arra, hogy egy kígyó az ablakon keresztül próbál bejutni a hálószobába – a nő szörnyen nagy sokkot kapott.” – magyarázta a cég szóvivője.

Erre a látványra ébredt egy nő Angliában a délutáni alvásból: egy 1 méteres kígyó mászott befelé az ablakán 4

Mire megérkeztem már nyoma sem volt a kígyónak az ablaknál, így a lakó engedélyt adott, hogy átkutassam a hálószobáját, hátha bemászott és elbújt valahova. „De miután alaposan megvizsgáltuk az ágyneműt és a hálószobában lévő egyéb lehetséges búvóhelyeket, a kígyót még mindig nem találtuk sehol.”

A kukorica kígyók, amelyeket gyakran házi kedvencként tartanak, 150 cm hosszúra is megnőhetnek, és 10-15 évig is elélnek.

„Mivel az ablak olyan régóta nyitva volt, elég hideg volt odabent, ezért úgy döntöttem, hogy becsukom. Ekkor vettem észre, hogy valami mozog. A kígyó volt, az ablak peremére tekeredve. Nagyon jól el volt bújva, ezért nagyon örültem, hogy megtaláltam.”

Erre a látványra ébredt egy nő Angliában a délutáni alvásból: egy 1 méteres kígyó mászott befelé az ablakán 5

A kígyót ezután egy tárolóba tették, és egy speciális menhelyre vitték, amíg újra nem találkozik gazdájával, vagy örökbe nem fogadják. Nem tudni, hogy honnan jöhetett, és hogy egyáltalán megtalálják-e a gazdáját.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után