Hatalmas 5m-es pitont fotóztak le, amint egy ház ablakán próbál bemászni a tetőről Angliában 1

Egy durván 5 méter hosszú pitont fotóztak le tegnap kora reggel egy csendes Hampshire-i utcában. A képeken látható hatalmas kígyót aközben kapták lencsevégre, amint épp a tetőcserepeken kúszott majd egy nyitott ablakon keresztül próbált bejutni egy családi házba Southampton közelében.

Hatalmas 5m-es pitont fotóztak le, amint egy ház ablakán próbál bemászni a tetőről Angliában 3

A rémült helyiek 5 óra 30 perc körül vették észre az óriási állatot, majd ezt követően a házban lévők egy seprűvel piszkálni kezdték, hogy megpróbálják kitessékelni. Egy a szemközti házban élő nő végig nézte, ahogy szomszédai megpróbálják kiűzni az állatot az otthonukból, ami végül sikerült is, és a piton az ablakból kizuhanva egy motorháztetőre, onnan pedig a földre zuhant.

A 62 éves Jenny Warwick teljesen ledöbbent, mikor meglátta a lényt, és először meg se tudta győzni  férjét, hogy egy kígyó van az utcájukban az egyik ház tetején.

„Láttam valamit a tetőn, és azt hittem, hogy egy műanyag cső, de aztán elkezdett mozogni a feje” – magyarázta.

„Szóltam a férjemnek, Stevennek, de ő erre azt mondta, ne hülyéskedj már. Van egy kutyám, akit Rodney-nak hívnak, ő is nagyon ugatott és teljesen kikelt magából a kígyó láttán. Megkérdeztem egy kinti szomszédot, hogy látnak-e valamit a tetőn, mert nem volt nálam a szemüvegem és nem voltam benne biztos, hogy jól látok.”

Hatalmas 5m-es pitont fotóztak le, amint egy ház ablakán próbál bemászni a tetőről Angliában 4

„Megállapítottuk, hogy az tényleg egy kígyó, ráadásul igen nagy. A tetőn mocorgott és láthatóan próbált volna lejutni. Nem igazán erre akar kelni az ember… Elég felelőtlen volt a gazdája, hogy hagyta megszökni.”

A becslések szerint a kígyó akár 5 méter körüli is lehetett, de pontosan nem lehet tudni mekkora volt. A Southern Daily Echo arról számolt be, hogy a kígyót a Ribble Close-on látták, és hogy egy helyi állatkereskedés egy albínó burmai pitonként azonosította.

Hatalmas 5m-es pitont fotóztak le, amint egy ház ablakán próbál bemászni a tetőről Angliában 5

Mrs. Warwick elmondta, hogy látta azt is, ahogy a házban élő emberek bökdösték az állatot , hogy ne tudjon teljesen bemászni az ablakon, aminek következtében lezuhant a tetőről és egy Hyundai i10-re esett.

Egy másik szomszéd állítólag ezt követően „vigyázott rá” és a kertjében tartotta, míg végül megérkezett a gazdája, hogy véget vessen egzotikus kedvence nagyszerű szökésének.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után