Emberi méhlepényt talált egy 15 éves fiú egy parkban Angliában 1

A rendőrség nagy erőkkel keres egy anyukát és egy újszülöttet, miután egy iskolás fiú méhlepényre bukkant egy parkban Anglia déli részén Southampton városában.

Emberi méhlepényt talált egy 15 éves fiú egy parkban Angliában 3

A helyi rendőrség emberei szerda reggel mentek ki a helyszínre, miután egy tinédzser fiú egy méhlepényt talált Southamptonban, a Holly Brook Park területén. A rendőrség közölte, hogy most már hivatalosan is meg tudják erősíteni, hogy az elvégzett vizsgálatok eredményei szerint a méhlepény minden bizonnyal emberi eredetű.

Az értesülések szerint a méhlepényt egy 15 éves iskolás fiú találta meg. A 15 éves Jamie Clarke két barátjával volt amikor szerda reggel megtalálta a maradványokat egy ösvényen a park területén.

A 9. osztályos Upper Shirley High School-ba járó fiú éppen az iskolába tartott a barátaival, amikor valami fura dologra lettek figyelmesek, és ezt követően hívták a rendőrséget.

A tinédzser srác a Daily Echo-nak nyilatkozva azt mondta: „Azért mentem épp arra az ösvényen, mert úgy volt, hogy találkozunk a haverommal. Láttunk egy focilabdát a bokor mellett, elmentünk érte, és amikor visszaértünk az útra, akkor láttam meg.”

„Először azt hittem, hogy egy kis állat, de ahogy alaposabban megnéztük, nem úgy nézett ki, mint egy állat. Egyszerűen nem tűnt annak, túl nagy volt, ezért úgy döntöttünk, hogy hívjuk a rendőrséget. Megálltunk kicsit arrébb, és ügyeltünk arra, hogy senki ne fényképezze le vagy ne tudjon a közelébe menni. Aztán megjöttek a rendőrök, mi megmutattuk nekik, hogy hol van, és akkor azt mondták, hogy innen átveszik az irányítást.”

Marcus Kennedy, a southamptoni rendőrség főfelügyelője a következőket mondta: „Most, hogy olyan vizsgálat eredményeink vannak, amelyek arra utalnak, hogy ez egy emberi méhlepény, egyre jobban aggódunk az anya és a gyermek jóléte miatt.”

„Megértem, hogy ez nagyon nehéz időszak lehet számára, és meg lehet ijedve, de szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy megfelelő segítséget és ellátást kap, ezért kérjük az anyukát, vegye fel velünk a kapcsolatot.”

„Szeretnénk beszélni továbbá mindenkivel, akinek bármilyen aggálya van egy olyan személy kapcsán, aki nemrégiben terhes volt, és esetleg külső segítség nélkül szülhetett a közelmúltban. Bárki, aki kapcsolatba lép velünk, teljes bizalommal beszélhet velünk. Elsődleges feladatunk, hogy az anya és gyermeke megkapja a szükséges segítséget.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után