Emberi maradványokat találtak az eltűnt nő keresése közben Angliában, és feltehetően egy rendőr a gyilkos 1

A rendőrség is megerősítette a hírt, amely szerint emberi maradványokra bukkantak Angliában a rendőrök, miközben az eltűnt Sarah Everardot keresték.

Emberi maradványokat találtak az eltűnt nő keresése közben Angliában, és feltehetően egy rendőr a gyilkos 3

A hatóságok nagy erőkkel keresik a 33 esztendős nőt, mióta eltűnt Clapham területén, már majdnem 10 nappal ezelőtt, március 3-án. Délnyugat-Londonban sétált hazafelé egy barátjától, amikor nyoma veszett. A fővárosi rendőrség ma esti sajtótájékoztatóján Dame Cressida Dick megerősítette, hogy a kenti Ashfordban egy erdős területen „emberi maradványokat” találtak.

„Az illető személyazonosságát még nem tudjuk megerősíteni. Ez jóval több időt vehet igénybe.” – tette hozzá. A nő eltűnése kapcsán a napokban letartóztatás is történt, és mindenki legnagyobb megdöbbenésére egy két gyerekes, 48 éves rendőr, Wayne Couzens az, akit gyilkosság és emberrablás elkövetésének alapos gyanújával elfogtak. A Metropolitan rendőrség vezetői döbbenten állnak a történtek előtt, de nem csak őket sokkolta a hír, az utóbbi napokban ugyanis a fél ország erről beszél.

Emberi maradványokat találtak az eltűnt nő keresése közben Angliában, és feltehetően egy rendőr a gyilkos 4

A Scotland Yard elmondta, hogy a férfi „nem volt szolgálatban”, amikor a marketingesként dolgozó nő eltűnt. Egy 30 év körüli nőt ugyanezen a címen szintén letartóztattak Kentben, az elkövető segítésének gyanúja miatt. Mindketten őrizetben vannak egy londoni rendőrkapitányságon.

Ms. Everard egy barátja házától indult el haza gyalog Claphamből a Brixton területén levő otthona irányába az eltűnésének éjszakáján, ami durván egy 50 perces séta normál tempóban. Egy kamerafelvételen még látszik is, amint a Poynders Road-on halad Tulse Hill felé, este 9:30 magasságában, azonban ezt követően nyoma veszett… A rendőrök Poynders Court-nál is nagy erőkkel fésülték át a környéket kedd éjjel.

A legutóbbi sajtótájékoztatón Dame Cressida azt is elmondta, hogy: „A mai hír, miszerint egy fővárosi rendőrtisztet tartóztattak le Sarah meggyilkolásának alapos gyanújával, egyszerre sokkoló és dühítő a Metropolitan Police számára is. Minden kollégám nevében beszélek, amikor azt mondom, hogy teljesen ledöbbentünk ennek a rettenetes, rettenetes hírnek a hallatán.”

Emberi maradványokat találtak az eltűnt nő keresése közben Angliában, és feltehetően egy rendőr a gyilkos 5

„Az a dolgunk, hogy őrizzük és biztonságban tartsuk az utcákat és a lakosságot. A nyomozás igen gyorsan halad. Rengetegen dolgoznak az ügyön éjjel nappal. Sarah eltűnése ezen szörnyű körülmények között, tudom, hogy minden család legrosszabb rémálma. Szerencsére rettentően ritka, hogy egy nőt elrabolnak a nyílt utcán, de sajnos tudom, és megértem, hogy Sarah eltűnése óta nagyon sokan félnek. ”

A rendőrség a szerdai nap folyamán két újabb helyszínt is átkutatott Kent területén. Az egyik egy erdős terület Ashford területén, a másik pedig egy ház Deal-ben. Később a ház előkertjét és udvarát el is kerítették, és a szomszédok beszámolói alapján több gépjárművet is elszállítottak a helyszínről, illetve elkezdték felásni az egész kertet.

Az egyik megkérdezett szomszéd azt is hozzátette, hogy látásból ismerte a családot, és hogy egy teljesen normális, átlagos család benyomását keltették, és az égvilágon semmi furcsa vagy gyanús dolog nem volt körülöttük, ami aggodalomra adott volna okot. „Soha nem gondolnád, hogy pont a te szomszédságodban történik ilyesmi. Minden nap látni hasonló dolgokat a TV-ben, de erre nem számít az ember.”

A rendőrség elmondta azt is, hogy több más helyszín átkutatása is folyamatban van, azonban azt nem árulták el egyelőre, hogy pontosan hol, csak annyit lehet tudni, hogy szintén Kent területén. A Met Police arra kért mindenkit, aki úgy érzi, hogy bármilyen információ birtokában van, ami segíthet megoldani az ügyet, hogy vegye fel a kapcsolatot a hatóságokkal.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után