Keresi a rendőrség azt a magyar férfit, aki Észak-Lanarkshire területéről tűnt el néhány héttel ezelőtt.

_85600428_85598878

Vass Milán, 29 éves és 2014 óta él Skóciában, de Augusztus 19-én eltűnt. Akkor látták utoljára, szerda este 22:30-kor az Airdrie-ben, a West Kirk Street-en lévő lakásában. A családja nagyon kétségbe van esve, és bárki, bármilyen információval tud szolgálni Milánról az hihetetlen sokat segítene nekik.

A rendőrség információi szerint a magyar férfit nemrégiben depresszióval kezelték. Milán kb. 188 cm magas, átlagos testfelépítésű, rövid barna haja és barna szeme van. Különös ismertetőjele, hogy a homlokán egy sebhely található. A mikor utoljára látták, egy szürke, „California” feliratú pólót viselt, egy kék Adidas nadrágot narancssárga csíkokkal és piros pulóvert.

Már több, mint egy hónapja, hogy eltűnt és egyáltalán nem lépett kapcsolatba senkivel a családjából, ami érthetően nagyon aggasztja a rokonait és a barátait, mivel ez a viselkedés az elmondások alapján ez egyáltalán nem vall rá. Ráadásul a születésnapja szeptember 5-én volt, amikor szintén nem keresett fel senkit, ami megint csak aggasztó jel.

Milán korábban Uddingston területén lakott. 2015 folyamán egy rövid időre hazament Magyarországra, majd augusztus 18-án édesapjával és néhány munkatársával együtt visszatértek Nagy-Britanniába, dolgozni. Az eltűnt magyar férfi emellett nagy focikedvelő is volt, és a helyi focicsapat kapitányaként is tevékenykedett, akikkel Toryglen-ben jártak edzésekre.

Milán nem olyan rég költözött Airdrie környékére, nem sokkal azelőtt, hogy eltűnt. Tudni lehet, hogy magánéleti problémákkal küzdött, ami szerepet játszhatott az eltűnésében. Nincs arra utaló bizonyíték, hogy bűncselekmény, vagy erőszakosság történt volna, így Milánt eltűnt személyként kezeli a helyi rendőrség.

Bárki, akinek hasznos információja van Vass Milánról, az eltűnésének körülményeiről, vagy a hollétéről, az azonnal lépjen kapcsolatba a rendőrséggel. Ha megosztod, azzal te is segítesz eljuttatni a hírt olyan emberekhez, akik esetleg tudhatnak róla valamit.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.bbc.co.uk/news/uk-scotland-glasgow-west-34280887