Előkerültek a képek és a videó a királynő koporsójához rohanó férfiről… 1

Egy 28 éves férfi ellen közrend megsértése miatt emeltek vádat, miután állítólag a királynő koporsójához próbált meg a sorban állókat félrelökve odarohanni.

Előkerültek a képek és a videó a királynő koporsójához rohanó férfiről… 3

A Westminster Hall belsejéből sugárzott felvételeket, ahol a néhai uralkodó fekszik, este 10 körül egy időre leállították az incidens miatt. Amikor az adás később újraindult, úgy tűnt, hogy a koporsót borító Royal Standard zászlót elmozdították a helyéről.

A MailOnline beszámolója szerint egy személy „váratlanul félrelökte az útból a sorban várakozó gyászolókat”, és „megpróbálta felemelni a királynő koporsóján lévő zászlót”.

Előkerültek a képek és a videó a királynő koporsójához rohanó férfiről… 4

Szombat este a Scotland Yard közölte, hogy Muhammad Khant, a kelet-londoni Tower Hamletsből, a közrendről szóló törvény 4A szakasza szerinti bűncselekmény miatt vádolják – riadalmat, zaklatást vagy fenyegetést jelentő magatartás tanúsítása miatt.

Előkerültek a képek és a videó a királynő koporsójához rohanó férfiről… 5

A Fővárosi Rendőrség szóvivője ezt nyilatkozta az incidens kapcsán: „Szeptember 16-án, pénteken 22 óra körül a Met Parlamenti és Diplomáciai Védelmi Parancsnokságának tisztjei rendbontást követően őrizetbe vettek egy férfit a Westminster Hallban. A törvény értelmében az elkövetőt letartóztatták, és jelenleg is őrizetben van.”

A férfinek szeptember 19-én, hétfőn, Őfelsége állami temetésének napján kell majd megjelennie a bíróság színe előtt a tette miatt.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után