Előkerült a videó, amin a 30 iskolás leteríti a rendőrt Dél-Londonban 1

Itt a videóra vett jelenet, amin néhány nappal ezelőtt, egy londoni rendőrt leteper és megrugdos az iskolás gyerekek hada. Mindezt szolgálat teljesítése közben.

kid-zsaru

A felvételen jól látszik, amint a gyerekek egyre hevesebben magyaráznak és ordibálnak a rendőrnek, hogy engedje el a társukat. A srácot azért motozták meg, mert egy méretes kést láttak nála, amit próbált eldugni.

A nagy kiabálásba a fiatalok tömege egyre bátrabb lesz és egyszer csak elkezdik együtt lerángatni a rendőrt a megmotozott fiatalról. Másodpercek alatt vagy 8-10 gyerek együttes erővel a földre is viszi a férfi járőrt, majd nekiesnek. Az is látszik a felvételen, ahogy a rendőrnő társ prbóbál neki segíteni, és elkezdi lecibálni a férfiról a rajt lévő gyerektömeget.

A túlerő azonban őt is legyőzi, és arrébb lökdösik, és ő is kap pár ütést. A videón egy öltönyös férfi is kivehető, aki szintén segíteni próbál a rendőröknek, és ő is arrébb ráncigál néhány suhancot.

https://www.youtube.com/watch?v=N48Wwq9skPM

Végül az iskolások tömege oszlani kezd majd hirtelen mindenki fut amerre lát, és a rendőrnő segít fölülni a férfi társának, aki jól láthatóan meg van szédülve, és alig bír feltápászkodni. Később az is látszik a videón, hogy az erősítés megérkezik és valakit le is tartóztatnak.

A férfi rendőrtiszt egyébként megúszta jó pár horzsolással és kék folttal. Őt kórházba is szállították megfigyelésre, mivel volt néhány kisebb zúzódás a fején is.

Az incidensről egyébként korábban már írtunk bővebben, amit itt olvashattok el.     Forrás: Standard  Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után