Életveszélyes, vakmerő mutatványt hajtott végre egy fiatal a londoni metrómegállóban 1

A londoni rendőrség felszólított minden fiatalt arra, hogy ezt ne csinálják. Egy videofelvétel került ugyanis fel a világhálóra, amin egy őrült fiatal a gyorsan érkező metró előtt ugrik át a síneken.

Életveszélyes, vakmerő mutatványt hajtott végre egy fiatal a londoni metrómegállóban 3

A British Transport Police azt nyilatkozta, hogy vizsgálják az incidenst, melynek során egy fiatal férfi az egyik londoni metróaluljáróban nekifutásból átugrik a peron egyik oldaláról a másikra. Mindezt másodpercekkel azelőtt, hogy az érkező metró odaérne.

„Szinte napi rendszerességgel történnek mindenféle balesetek, tragédiák a londoni metró vonalain. Felfoghatatlan számunkra, hogy egy fiatalember miért kockáztatná az életét, és miért teszi ki magát ilyen veszélynek.” – nyilatkozta a rendőrség szóvivője.

https://www.youtube.com/watch?v=cAiY_69Vd_w

A TfL ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy egy ilyen mutatvánnyal egy ilyen bolond fiatal, nem csak a saját életét, de a metrósofőr és a metrón utazók épségét is veszélyezteti.

A nyolc másodperces lassított felvételt alig pár nap alatt már rengetegen látták ugyanis a közösségi oldalakon futótűzként terjed.

„Micsoda idióta.” „Ez még csak nem is vicces.” Ilyen és hasonló kommentek érkeztek a posztra, de persze mint mindig, olyanok is szép számban akadtak, akiknek bejön ez a vakmerőség.

Volt egy másik videó is amit kiposztoltak néhány hete, amin egy másik fiatal hajt végre egy hasonló mutatványt. Az az illető ráadásul kis híján a síneken landol az érkező metró elé.

„Ez a fajta viselkedés vakmerő, meggondolatlan és egyáltalán nem toleráljuk. A rendőrséggel együttműködve dolgozunk azon, hogy többet ilyen ne forduljon elő. Igyekszünk megtenni ennek érdekében a megfelelő lépéseket.” – nyilatkozta az ügy kapcsán a TfL igazgatója.       Értesülj a friss hírekről azonnal, keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd feliratkozás     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után