Az angol királynő szakácsot keres a Buckingham palotába, de a fizetésről igencsak megoszlanak a vélemények 1

A királyi palota séfet keres, hogy elkészítse Erzsébet ételeit. A Demi chef de partie munka durván annyit takar, mint műszakvezető felelős. Ami azonban sokkal inkább megdöbbentő, hogy mennyi pénzt ajánlanak.

Az angol királynő szakácsot keres a Buckingham palotába, de a fizetésről igencsak megoszlanak a vélemények 3

De annak ellenére, hogy milyen helyen, és micsoda presztízzsel járó munkáról van szó, a „demi chef de partie” fizetése csupán 20 000 fontnál kezdődik. A szerencsés kiválasztott elsősorban a Buckingham palotában fog dolgozni, de alkalmanként lehet, hogy el kell majd utazni a királyi család más rezidenciáira.

„Ez nem egy egyszerű Demi chef de partie állás” – olvasható a palota weboldalára posztolt hirdetésben.

Az angol királynő szakácsot keres a Buckingham palotába, de a fizetésről igencsak megoszlanak a vélemények 4

„Lenyűgöző konyhánkban klasszikus és kortárs fogásokat készíthetsz el a legkülönbözőbb rendezvényekre, és megalapozod tudásod egy sikeres, felfele ívelő karrierhez. Ha csatlakozol nívós csapatukhoz, a legmagasabb minőségű ételek elkészítésében vehetsz részt.”

A felvett séf szállást és étkezést is kap, amennyiben elfogadja, hogy a fizetését is ehhez igazítják. Emellett évente 33 nap fizetett szabadság jár majd neki (beleértve az állami ünnepeket).

„A legmagasabb minőségű alapanyagokon dolgozhatsz, jól képzett csapat részeként, és az állandóan változó szerepekben nagyon speciális tudásra tehetsz szert. Minden nap más lesz. Ugyanúgy fogsz nagy állami ünnepségekre főzni, mint egyszerű személyzeti ebédre.”

Amennyiben érdekel az ajánlat, itt lehet megnézni.     Értesülj a friss hírekről azonnal, keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd feliratkozás  Forrás

Megosztás