Egyszerű de „nagyszerű” cselhez folyamodott az egyik edzőterem Angliában, hogy kijátssza a korlátozásokat… a vádak szerint 1

Több tucat kigyúrt férfit lehetett látni az egyik edzőterem közelében rendszeresen, rendszerint munkásruhában, láthatósági mellényben, és egyéb az építkezéseken dolgozó emberek által gyakran viselt öltözetben. A konditermet pedig azzal gyanúsítják, hogy a korlátozások ideje alatt is nyitva maradt, titokban.

Egyszerű de „nagyszerű” cselhez folyamodott az egyik edzőterem Angliában, hogy kijátssza a korlátozásokat… a vádak szerint 3

A Southampton-i Spartans Gym ellen bírósági eljárás indult, miután több bejelentés is érkezett, hogy nem zártak be, és az emberek titokban továbbra is járnak edzeni. Csak tavaly december folyamán legalább 60 alkalommal láttak embereket bemenni az épületbe, mialatt a városban a legmagasabb szintű korlátozások voltak érvényben. A cég azzal védekezik, hogy azok az emberek mind festők és dekorátorok voltak.

A most közzétett képeken azonban jól látható, hogy a lencsevégre kapott személyeknél sporttáska, és különböző sportfelszerelések lapulnak, miközben rendszerint építkezésen dolgozó munkásnak vannak öltözve, és a legtöbbjükön láthatósági mellény is van.

Az egyik szemtanú elmondása szerint legalább 20 embert láttak jönni és menni az épületből, írta a MailOnline, annak ellenére, hogy a konditermeket az országosan elrendelt korlátozások értelmében mindenhol be kellett zárni.

Amikor a Metro.co.uk felvette az edzőtermmel a  kapcsolatot a vádak kapcsán, egy automatikus válaszüzenetet kaptak csak: „A kormány irányelveinek és szabályainak megfelelően a Spartans jelenleg zárva van. Arra kérjük a tagokat, hogy támogassanak minket ebben a nehéz időszakban, ahogy csak tudnak, hogy az edzőteremnek ne kelljen végleg bezárnia. A jövőben kedvezményes tagságot kínálunk majd mindazoknak, akik továbbra is támogatnak minket.”

Egyszerű de „nagyszerű” cselhez folyamodott az egyik edzőterem Angliában, hogy kijátssza a korlátozásokat… a vádak szerint 4

A rendőrséghez először november 5-én érkeztek bejelentések, amelyek szerint a családi vállalkozás a második országos lezárás ideje alatt nyitva maradt. A nyomozók úgy vélték, hogy egy Josh Gosling nevű férfi az edzőterem tulaja, de a Southamptoni bíróságon ő ezt a november 13-i megjelenése során tagadta.

Azt állította, hogy egyszerűen csak az edzőterem egyik „szenvedélyes sportkedvelő tagja”, és elmondta, hogy az edzőtermet most egy „Dean” nevű férfi birtokolja. Saját magát képviselve nem vallotta magát bűnösnek.

Azt mondta a bírónak: „Először is nem tudom, miért vagyok itt. Nem vagyok menedzser. Csak az edzőterem szenvedélyes tagja vagyok. Törődök vele.’

Arra a kérdésre, hogy miért gondolták a rendőrség és a Southampton városi önkormányzat emberei hogy ő a tulaj, azt mondta, hogy egyszerűen csak ő volt ott az edzőteremben, amikor a hatóságok megjelentek. A kormány dokumentumai szerint egy 34 éves bizonyos Dean Little-t neveztek ki az edzőterem igazgatójává 2020. július 1-jén.

„Ott voltam és elmondtam a gondolataimat annak kapcsán, hogy mit kéne kezdeni az edzőtermekkel. Nem vagyok az edzőterem tulajdonosa … Nem hiszem, hogy helyes, amit a kormány csinált.” – nyilatkozta.

A Gosling és az edzőterem tárgyalását január 27-ig elhalasztották a teljes tárgyalás lefolytatására, de később minden vádat ejtettek. Nem világos, hogy azóta történt-e további intézkedés az ügy kapcsán. A Metro.co.uk megkereste Southampton önkormányzatát is, hogy reagáljon a történtekre…        Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után