Hatalmas kocsisor alakult ki ma reggel, miután a hírek szerint egy kutya az autók között futkározott az A14-es úton Cambridgeshire-ben, hatalmas dugót okozva egy igen hosszú szakaszon.

Egyetlen kutya teljesen megbénította a forgalmat Anglia egyik legforgalmasabb főútján 2

A forgalom egy időre szinte teljesen leállt, miután ma délelőtt 10 óra körül a szóban forgó rosszcsont eb folyamatosan kiszaladgált az úttestre az autók közé.

Az A14-esen nyugati irányban közlekedő autósok ezáltal egy időre jókora dugóba keveredtek, és igen hosszú kocsisor torlódott össze az útszakaszon. Az autópálya-járőrök elmondása szerint ez a torlódás a Newmarketnél található J37 A142 és J36 A11 (Nine Mile Hill) közötti utakat érintette.

A National Highways egy korábbi tájékoztatásában az volt olvasható hogy egyelőre nem tudni, meddig lesz dugó az adott szakaszon.

A Highways East Twitter-üzenetében a következőket közölte: „Leállt a forgalom az #A14-es úton, #Cambridgeshire-ben, a J37 (#Newmarket) és a J36 (#A11) között, egy kutya miatt ami az úttesten rohangált. A munkatársaink a helyszínen próbálják az állatot biztonságba juttatni. További információk rövidesen…    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után