Egyetemi továbbtanulási lehetőségek Angliában élőknek ingyenes tanácsadással és felkészítéssel 1

BELIEVE IN YOUR DREAMS, vagyis higgy az álmaidban. Ez a mottója annak az angliai magyar vállalkozásnak, amely a kint élő tanulni, illetve továbbtanulni vágyóknak próbál segíteni, méghozzá ingyenesen elérhető ügyintézéssel.

továbbtanulás egyetem Anglia

 

 

AZ ALAPÍTÓRÓL

Elekes Árpád alapította a céget 2018 decemberében Londonban. A Lion Heart Education Service dinamikusan fejlődő oktatási tanácsadással foglalkozó cég, mely segítséget nyújt London, Manchester, Birmingham es Southampton környéki lakhellyel rendelkező tanulni vágyók számára.

Néhány szó az alapítótól: “Mindig a legjobb tudásom szerint próbáltam segíteni a tanulni vágyóknak! Az elmúlt másfél évben sok embernek tudtam segíteni oktatási törekvéseiben, így sokan már felsőoktatásban vannak. Remélem, lesz szerencsém veletek is együtt dolgozni, hamarosan!”

A KÜLDETÉSÜNK

Elkötelezett csapatunk itt, a Lion Heart Education Service-nél eltökélt a karrierek jobbá tételét illetően. Ami megkülönböztet bennünket, hogy a legfőbb célunk az, hogy a te álmaidat valóra váltsuk. Ez a legnagyobb motiváció és inspiráció számunkra. Ez az ok, amiért itt vagyunk. Azt mondjuk, higgy az álmaidban, mert mi is hiszünk bennük!

Itt, az Egyesült Királyságban számos akadály állhat a tanulmányi és szakmai siker útjában. Talán a gyenge angol nyelvtudás, bonyolult egyetemi jelentkezési lapok, vagy a rendelkezésre álló ismeretek hiánya az elérhető lehetőségekről. Biztosíthatunk afelől, hogy ezt a kivételes oktatási szolgáltatást azért hoztuk létre, hogy minden akadályt elhárítsunk, amely az utadban állhat.

ELÉRHETŐ KÉPZÉSEK

Jelenleg több mint 15 elismert egyetemen 75 nappali tagozatos egyetemi és szakmai tanfolyamra való jelentkezéssel kapcsolatosan tudunk segíteni, és magabiztosan állíthatjuk, hogy találunk olyan képzést, amely megfelel az igényeidnek. Tanfolyamlistánk tartalmaz többek közt Level 3-as szakmai képzéseket, egyetemi alap képzéseket, és egyetemi mester képzéseket is, de az elérhető szintek, opciók a választott tanfolyamtól függően változhatnak. Egyes képzésekre érettségi bizonyítvány nélkül is lehet jelentkezni!

Tanfolyamaink között szerepel Üzleti menedzsment; Kriminológia és pszichológia; Egészségügyi és szociális gondozás; Könyvelés és pénzügy; és Digitális média is. De ez csak néhány a sok tanfolyam közül, amelyek közül válogathatsz. Szakmai tanfolyamaink (Level 3) tartalmazzák az Ügyfélszolgálati ügyintézőt; Üzleti adminisztrációt; és Egészségügyi és szociális gondozást is.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Ingyenes szolgáltatások

Szolgáltatások széles skáláját kínáljuk teljesen ingyenesen, mert célunk a sikered útjában álló minden lehetséges akadályának a kiküszöbölése. Ez csak néhány szolgáltatás azok közül, amelyet nyújtunk:

  • Tanácsadás a megfelelő egyetem és képzés kiválasztásában
  • Támogatás egyetemi jelentkezési lapok kitöltésével
  • Felkészülés az egyetemi felvételi tesztekre és interjúkra, és
  • Tanácsadás és segítségnyújtás Diákhitel ügyintézésben (Student Finance)
  • Egyéb ingyenes szolgáltatások is rendelkezésre állnak, és mi mindig arra törekszünk, hogy bővítsük szolgáltatásaink listáját

Fizetett szolgáltatások

Ingyenes szolgáltatásaink mellett számos kiegészítő szolgáltatást kínálunk, amelyek megfizethető áron elérhetők. Ide tartoznak többek közt:

  • Tanácsadás és segítségnyújtás a képzés megkezdése után.
  • Alap szintű angol nyelvű képzés.
  • Közép szintű angol nyelvű képzés.

Hallgató ajánlási program

A Lion Heart Education Service egy Hallgató ajánlási programot is működtet. Bármely diák, aki igénybe veszi szolgáltatásunkat és bekerül egy oktatási intézménybe cégünkön keresztül, 100 fontot kereshet minden egyes ember után, akit a cégünkhöz beajánl és a beajánlott diák is sikeres felvételt nyert. A Hallgató ajánlási programunk igénybevételének vannak feltételei, melyeknek meg kell felelnie mindenkinek, aki igénybe kívánja venni.  Hamarosan további programokat vezetünk be, mivel folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat.

Felhívjuk minden tanulni vágyó figyelmét, hogy az EUs hallgatók még a 2020/21-es évben is pályázhatnak, hogy továbbtanuljanak az Egyesült Királyság egyetemein. Ha bővebb információt szeretnél kapni, kérjük, fordulj hozzánk bizalommal!

Cégünk és Elérhetőségek:

Megosztás