Féláron igényelhet magyarországi ingatlant rengeteg magyar: otthonteremtési vagy befektetési lehetőség 1

A LAKÁSNEKED egy új, biztonságos és kedvezményes otthonteremtési alternatíva, ami szabadalmilag is védett. A cég által kínált konstrukció alapját olyan életjáradékkal (NEM eltartási szerződéssel) érintett magyarországi ingatlanok képzik, melyeknél a piaci érték jelentős részét (50%-át) nem kell kifizetni. 

A konstrukció lényege annyi, hogy országszerte számos idős nyugdíjas hajlandó féláron eladni ingatlanját cserébe azért, hogy a vevő havi törlesztő részletek formájában a kis nyugdíját kiegészítve egy sokkal élhetőbb idős kort biztosít számára. Az ingatlan a szerződés aláírását követően azonnal az Ügyfeleink nevére és 100%-os tulajdonába kerül. A kedvező feltételekért cserébe, csupán az azonnali költözést szükséges elhalasztani pár évre. A szerződés megkötéséhez mindössze az ingatlan értékének 20%-val kell rendelkezni a szerződés megkötésekor, ami az ingatlant eladó fél számára 26 havi törlesztőrészlet egyben. Tehát a maradék 30% havi részleteit csak 26 hónap múlva kell megkezdeni kifizetni. A cég 20 millió forint vagy efölötti értékű ingatlanokkal foglalkozik, ezzel is biztosítva, hogy csak megfelelő állapotban levő házakat, lakásokat találjon az ügyfeleknek.

Bár a költözés nem azonnali, mégis a tulajdonosi jogok gyakorlásán keresztül az ingatlan alternatív hasznosítására számos módon sor kerülhet. A külföldön élő magyarok számára ez a lehetőség kétféleképpen is igen hasznos lehet, akár mint befektetés, vagy mint egyedülállóan kedvezményes lakásvásárlási opció, ha később haza tervezünk költözni, vagy egyéb okokból kifolyólag magunknak vagy hozzátartozónknak szeretnénk ingatlant vásárolni.  (Regisztrációs űrlap és elérhetőség a cikk végén található)

Féláron igényelhet magyarországi ingatlant rengeteg magyar: otthonteremtési vagy befektetési lehetőség 3

Akár mint befektetés, akár mint otthonteremtési opció érdekel, ezeket az előnyöket élvezheted:

Kedvező részletfizetési lehetőség: A konstrukcióhoz tartozó havi részlet mértéke a szerződéskötéskor előre rögzítésre kerül, és nem terheli sem kamat sem más költség.

Sokféle lakáscélra: Az ingatlanhoz köthető felhasználási lehetőség a lehető legszélesebb körű, ez a megtakarítás számtalan cél megvalósítására alkalmas.

Rugalmas: A könnyített bírálati folyamat, a lehető legszélesebb körben (KHR listásoknak is) teszi elérhetővé ezt a kizárólag általunk kínált ingatlanszerzési szolgáltatást. Amelyben Ön dönti el, hogy havonta mekkora összeget akar fizetni, és mindehhez extra kedvezmények és fizetési könnyítés is tartozik.

Jól tervezhető: Az előre meghatározott havi befizetések és törlesztések miatt könnyen áttekinthető, előre kiszámítható.

Biztonságos: A Szabadalmi Oltalom mellett, számos garancia elemen alapuló, biztonságos megtakarítási forma.

Magas hozam, adómentesség és illetékkedvezmény: Amennyiben befektetésként tekintünk erre a lehetőségre, úgy a piacon egyedülálló konstrukciónak köszönhetően az induláskori egyösszegű és a havi befizetéseken egyaránt, magas hozam érhető el. Sőt ezen a megtakarítási formán elért profit adómentes is és a tulajdonszerzéskor 50% illetékmentesség vehető igénybe.

Az ingatlan igénylésének menete

Féláron igényelhet magyarországi ingatlant rengeteg magyar: otthonteremtési vagy befektetési lehetőség 4

Igényfelmérés: Egyeztetjük veled milyen paraméterekkel rendelkező ingatlanra kerül aláírásra a megbízás (piaci érték, lokáció, m2, szobaszám).

Megbízás felvétele: Miután meghatározásra került a számodra ideális ingatlan, azzal kapcsolatban aláírjuk a megbízási és a letéti szerződést, továbbá az ilyenkor szokásos módon, elhelyezésre kerül a letéti díj. Ennek összege a meghatározott ingatlan piaci értékének 2%-a.

Lakáskeresés: Mi a megbízási szerződésben vállaltaknak megfelelően, legfeljebb 120 nap alatt prezentáljuk Neked az ideális lakást, vagy adott esetben több ingatlanból álló listát, attól függően, hogy milyen paramétereket adtál meg. Természetesen ezekre is érvényes az 50%-os árelőny, valamint a többi kedvező feltétel.

Szerződéskötés: Végül a “megrendelt” ingatlan(ok)ra vonatkozóan, a szükséges dokumentumok benyújtásával és az ingatlan piaci érték 20%-ának kifizetésével, megtörténik az 100%-os tulajdonba vétel, mindez teljesen díjmentesen, teljes körű ügyvédi és földhivatali ügyintézés mellett.

A szolgáltatás kizárólagos értékesítője a Four Generations Property SE amely egy Prágai központú nemzetközi Nyílt Részvénytársaság. A vállalat 2012 óta tevékenykedik az ingatlanpiacon, azon belül is elsősorban a lakóingatlan szegmensben, de befektetési célú projektekkel is foglakozik, és működik közre azok megvalósításában. Professzionális csapatuk maximálisan leveszi az ügyfelek válláról az összes terhet, a piaci tendenciák folyamatos nyomkövetésétől kezdve, az célnak legmegfelelőbb ingatlan(ok) prezentálásán át, a property managementig bezárólag.

Regisztráció

Amennyiben szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, és magyarországi ingatlant igényelni 50%-os kedvezménnyel, vedd fel velünk a kapcsolatot és regisztrálj itt.

[contact-form-7 id=”16800″ title=”1 kapcsolati űrlap”]

Elérhetőség

Hétfőtől – Péntekig   9 – 19 óra között

Telefon:  0044 7450261841 – kérjük regisztrálj, mielőtt kollégánkkal felveszed a kapcsolatot

Weboldal: http://lakasneked.hu/

Vezérigazgatóságunk címe

Four Generations Property – DBH Serviced Office Info Park, 1117 Budapest, Gábor Dénes u. 2.

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után