Féláron vagy akár még olcsóbban juthat most magyarországi lakáshoz, házhoz rengeteg magyar

0

A LAKÁSNEKED egy új, szabadalmilag is védett otthonteremtési alternatíva. Az általunk kínált konstrukció alapját az életjáradékkal érintett magyarországi ingatlanok képzik, ezért lehetséges az, hogy a piaci érték (vételár) jelentős részét (50%-át) nem kell kifizetni. (Regisztrációs űrlap és elérhetőség a cikk végén található)

Amikor egy életjáradékos ingatlanra vonatkozó szerződés születik, akkor bizonyíthatóan mindkét fél nagyon jól jár. Rengeteg idős nyugdíjas van ugyanis, aki cégünkkel leszerződve vállalja, hogy lemond az ingatlanja piaci értékének 50%-áról, amelynek köszönhetően az új tulajdonos mentesül a 20-30-40 millió forint összegű hitel felvételétől. A magas törlesztő részletektől, az akár 10 millió forintot jócskán meghaladó (a tőkén felüli) többlet visszafizetéstől, továbbá a közjegyzői, ügyvédi, földhivatali díjaktól is. Ezért cserébe, az ingatlant féláron megvásárló személy az idős személy életminőségét a hátralevő éveiben egy havi összeggel drasztikusan megjavítja, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy az ingatlan árának a felét részletekben fizetjük ki neki.

Az általunk kínált Életjáradéki szerződés NEM Eltartási szerződés. A kettő között a legfőbb különbség a szolgáltatás milyensége, az életjáradéki szerződés ugyanis készpénz fizetéssel váltja ki a természetbeni ellátást, így fizikai közreműködést nem igényel és nem is ír elő. Továbbá az életjáradéki szerződés azonnali 100%-os tulajdonszerzéssel jár, amelyet senki semmilyen módon nem kérdőjelezhet meg, vagyis az jogilag nem támadható. Természetesen akkor, ha az új tulajdonos a szerződésben vállaltakat betartja, tehát rendesen fizeti a havi járadékot.

Az ingatlan a szerződés aláírását követően haladéktalanul az Ügyfeleink nevére és 100%-os tulajdonába kerül. Cserébe ezért az óriási támogatásért és rengeteg kedvezményért, csupán az azonnali költözést szükséges elhalasztani pár évre. A szerződés megkötéséhez, valamint a tulajdonszerzéshez mindössze az ingatlan értékének 20%-val kell rendelkezni a szerződés megkötésekor, és bár a költözés nem azonnali, mégis a tulajdonosi jogok gyakorlásán keresztül az ingatlan alternatív hasznosítására számos módon sor kerülhet. Az ingatlanba beköltözni az előző tulajdonos halála, illetve önellátósága megszűnése esetén az idősek otthonába való áthelyezés esetén tudunk. Természetesen közös megegyezés alapján a két fél utólag tehet engedményeket.

A LAKÁSNEKED szolgáltatásának előnyei a következők:

 Velünk, bárki másnál olcsóbban juthatsz ingatlanhoz, 50% kedvezményt kapsz az ingatlan árából

Ha lakásvásárlás a cél, nálunk minimum 10 000 000 forint árelőnyt kapsz (a választható ingatlanok értékének alsó határa ugyanis 20 millió Ft, amit maximum 10 millió Forintért meg is kapsz), így lényegesen kevesebbet kell a zsebedből kivenned és nem fogsz eladósodni sem. Ezzel a kedvezménnyel kompromisszumok nélkül, olyan lakáshoz vagy házhoz juthatsz, amelyre mindig is vágytál!

Ezért csupán azt kell tenned, hogy egy LAKÁSNEKED szerződést kötsz, és a szerződéskötéskor kifizetett első 20% miatt, 26 hónap ajándék türelmi időt követően, havonta fizetsz egy fix összeget. Az első 20% kifizetése ugyanis az első 26 havi részletet tartalmazza. A havi fix összeget egészen addig kell fizetni, ameddig a kifizetett teljes összeg a 20%-ot is beleértve, el nem éri az ingatlan értékének 50%-át. Mindezt jövedelemigazolás és bírálati procedúra nélkül akár KHR (BAR) listásként is.

Nem kell hitelt felvenned és jelzálogot eltűrnöd a lakásodon/házadon

Azonnal 1/1-es (100%-os) tulajdonjogot és védettséget is kapsz a kilakoltatás ellen, továbbá nem lesz sem deviza sem kamatkockázat, a havonta fizetendő összeg garantáltan nem fog változni. Az ingatlan garantáltan tehermentes lesz.

Széleskörű felhasználási lehetőséget biztosít

Otthonteremtés, nyugdíj előtakarékosság, befektetés, saját vállalkozás, magadnak és családodnak vagy életkezdési támogatás gyermekeidnek. Akár 10 évig is fizetheted, ez alatt biztosan lesz egy neked/nektek való cél.

Összehasonlításként itt egy példa: LakásNeked vs. banki jelzáloghitel

40 M Ft értékű lakás 30 M Ft hitelösszeg és 10 éves fix kamatperiódus

Jelzáloghitel

  • Futamidő: 20 éve,
  • Önrész: 10 M Ft,
  • Törlesztő: 195 500 Ft/hó
  • Tőkén felüli többlet visszafiz.: 16 922 000 Ft

LakásNeked  • Futamidő:10 év
  • Önrész: 8 M Ft,
  • Törlesztő: 150 000 Ft/hó
  • Tőkén felüli többlet visszafiz.: 0 Ft,

A szolgáltatás illetve az ingatlan megvásárlásának menete

Igényfelmérés

Egyeztetjük veled milyen paraméterekkel rendelkező ingatlanra kerül aláírásra a megbízás (piaci érték, lokáció, m2, szobaszám).

Megbízás felvétele

Miután meghatározásra került a számodra ideális ingatlan, azzal kapcsolatban aláírjuk a megbízási és a letéti szerződést, továbbá az ilyenkor szokásos módon, elhelyezésre kerül a letéti díj. Ennek összege a meghatározott ingatlan piaci értékének 2%-a.

 

Lakáskeresés

Mi a megbízási szerződésben vállaltaknak megfelelően, legfeljebb 120 nap alatt prezentáljuk Neked az ideális lakást, vagy adott esetben több ingatlanból álló listát, attól függően, hogy milyen paramétereket adtál meg. Természetesen ezekre is érvényes az 50%-os árelőny, valamint a többi kedvező feltétel.

Szerződéskötés

Végül a “megrendelt” ingatlan(ok)ra vonatkozóan, a szükséges dokumentumok benyújtásával és az ingatlan piaci érték 20%-ának kifizetésével, megtörténik az 100%-os tulajdonba vétel, mindez teljesen díjmentesen, teljes körű ügyvédi és földhivatali ügyintézés mellett.

Regisztráció

Amennyiben szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, és magyarországi ingatlant igényelni féláron, vedd fel velünk a kapcsolatot és regisztrálj itt.

Elérhetőség

Hétfőtől – Péntekig   9 – 19 óra között

Telefon:  0044 7450261841 – kérjük regisztrálj, mielőtt kollégánkkal felveszed a kapcsolatot

Weboldal: http://lakasneked.hu/

Vezérigazgatóságunk címe

Four Generations Property – DBH Serviced Office Info Park, 1117 Budapest, Gábor Dénes u. 2.

Facebook csoportunk / Facebook Oldalunk / Kövess minket lent a csengőre kattintva
Cikk Megosztása: