Egy tizenéves fiút „erőszakoltak meg” egy menekülteket elszállásoló szállodában Londonban 1

Állítólag egy tinédzser fiút megerőszakoltak egy menekülteknek szállást biztosító londoni szállodában. Egy másik állítólagos szexuális zaklatás is történt egy gyermekkel szemben a hírek szerint ugyanabban a Waltham Forest-i létesítményben.

Egy tizenéves fiút „erőszakoltak meg” egy menekülteket elszállásoló szállodában Londonban 3

A rendőrség megerősítette, hogy már mindkét esetet vizsgálják. A rendőrök az értesülések szerint már beszéltek a fiatalkorú fiúval és a családjával is az incidens kapcsán. Egy 30 év körüli férfit a helyszínen elfogtak és őrizetbe vettek a történtek után, de óvadék ellenében szabadlábra helyezték, és jövő év januárjában kell majd megjelennie a bíróságon.

Egy másik, szeptemberi incidensben egy 17 éves fiút vádoltak meg egy 13 év alatti gyermek szexuális zaklatásával. A két incidens állítólag néhány héten belül történt egy szállodában, ahol 250 felnőtt mellett 150 gyerek lakik összezsúfolva.

A durva túlzsúfoltságtól és a menekültek számára nem biztonságos létesítményektől való növekvő aggodalmak közepette egyre nagyobb nyomás nehezedik Suella Braverman belügyminiszterre.

A met Police szóvivője ezt mondta: „Egy vélhetően 17 éves férfi ellen szeptember 11-én, vasárnap emeltek vádat egy 13 év alatti gyermek szexuális zaklatásának és fogdosásának bűntette miatt. A bíróság óvadék ellenében szabadlábra helyezte, és november 9-én, szerdán kellett először megjelennie a Stratfordi Magistrates’ Court színe előtt.”

„A vád egy Waltham Forest-i szállodában szeptember 9-én, pénteken történt incidenshez kapcsolódik. Az áldozatot szakértők támogatják a történtek feldolgozásában.”

„A rendőrséget október 5-én, szerdán értesítették egy Waltham Forest-i szállodában történt nemi erőszakról is. A rendőrök a helyszínen beszéltek az áldozattal, egy tizenéves fiúval és annak  családjával is. Egy 30 év körüli férfit az incidenst követően a helyszínen elfogtak és őrizetbe vettek.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után